Incompany training

Wil je één van onze trainingen op maat gemaakt voor je eigen organisatie of team? Dan biedt het incompany programma van Het Eerste Huis de oplossing. Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen bedrijfscultuur, werkwijze en uitdagingen. Daarom bieden wij de mogelijkheid al onze trainingen specifiek op jouw vraag en jouw team toe te spitsen. Een incompany training sluit op deze manier perfect aan op jouw organisatie en de leerwensen en ambities van je team.

Bij een incompany training krijg je alles wat de standaard training al biedt, aangevuld met vraagstukken, cases en praktijksituaties uit je eigen organisatie. Doordat het gehele team hetzelfde leerprogramma doorloopt en het geleerde meteen toe te passen is in de praktijk, is de organisatie na afloop direct al in verandering.

Enkele voorbeelden:

De training Organisatieontwikkeling met Theory U leert het team niet alleen over de werking van een U proces en de eigen rol daarin. Door dit incompany te doen, werken de deelnemers tevens aan een eigen organisatievraagstuk. Na de training is het vraagstuk verhelderd, zijn er besluiten genomen en stappen gezet. Op die manier is het effect direct zeer merkbaar.

De training Appreciative Inquiry behandelt als incompany training niet alleen de methode van Waarderend Onderzoeken, maar lost ook een actueel knelpunt op dat je inbrengt in het programma.

Implementeren van Zelforganisatie is een basistraining die deelnemers ondersteunt om hun organisatie meer autonoom en zelforganiserend te maken. Wij hebben deze driedaagse training al vele malen incompany gedaan en zien dan ook dat een team meteen een kick-start maakt in het daadwerkelijk doorvoeren van nieuwe zelforganiserende principes in hun werk. Je werkt samen met ons drie dagen lang aan je eigen organisatie; we brengen het werk in kaart, definiëren rollen en we begeleiden jullie eerste werkoverleggen. De onderdelen over teamcoaching doen we met het team zelf, waardoor er een sterker team komt te staan.

De trainingen Appreciative Inquiry, Implementeren van Zelfsturing en Organisatieontwikkeling met Theory U, kunnen ook volledig online gedaan worden.

Naast dat Het Eerste Huis trainingen op maat verzorgt, kun je bij ons ook terecht voor lezingen, workshops en masterclasses op maat Ben je geinteresseerd in een leertraject op maat en wil je graag weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch via 030-6772 513.

Jos Rovers

Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (030) 67 72 513

Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Embodied Leadership

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9 uit 10 op basis van 336 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.