Incompany training

Op zoek naar een Incompany Training? Het Eerste huis creëert met vernieuwende aanpakken blijvende veranderingen voor mensen en organisaties. Bevlogen medewerkers, plezierige samenwerking, betekenisvol werk en heldere doelen en werkwijzen, dat brengt jouw organisatie werkelijk verder.

Onze incompany trainingen zijn gericht op het hele mens-zijn. Zo wordt bij ons niet alleen jouw brein aan het werk gezet, maar vragen onze programma’s ook je lichaam, hart en ziel om deel te nemen. We sturen op verdieping, commitment en inzicht. Daarmee bouwen we samen met jou aan duurzame verandering in jouw organisatie.

Maatwerk Incompany training

Al onze trainingen en workshops kunnen worden toegespitst op specifieke vraagstukken in jouw organisatie of team. Je krijgt de kennis en expertise van de standaard training, aangevuld met cases en praktijksituaties uit je eigen organisatie. Doordat het gehele team hetzelfde leerprogramma doorloopt is de organisatie tijdens de training al in verandering. De trainingen kunnen ook volledig online gedaan worden.

Enkele van onze methodieken:

Blijvende verandering

Wij zijn gespecialiseerd in moderne aanpakken die ratio en gevoel in een business context combineren. In alles wat wij doen, werken we met hart en ziel. We zetten altijd een extra stap en zijn sterk betrokken bij het veranderproces van de mensen met wie wij werken. Met ervaren experts en krachtige programma’s begeleiden wij organisaties en mensen in blijvende verandering. Dit doen wij met een uitgebreid aanbod van training, coaching en advies gericht op moderne vormen van organiseren, leiden en mens-zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een incompany training?

Ben jij geïnteresseerd in een incompany training of heb je behoefte aan een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via contact@heteerstehuis.nl.

Jos Rovers
Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (085) 301 87 41

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.