Reinventing Organizations (geïllustreerde versie)

Méér betekenis en zingeving op het werk. Het kan! Dit is de optimistische boodschap in Reinventing Organizations, de managementbestseller die mensen over heel de wereld aanzet tot actie.

Cyaan organiseren is in korte tijd een begrip geworden. Praktijkvoorbeelden van succesvolle cyane organisaties tonen aan dat we organisaties op een heel nieuwe manier kunnen vormgeven. Het boek inspireert duizenden organisaties die méér betekenis en bezieling willen brengen in hun organisatie.
Het biedt praktische handvatten voor hedendaagse vormen van organiseren, leiden en mens-zijn.

Reinventing Organizations raakt een groot publiek wereldwijd, maar niet iedereen heeft de tijd voor het lezen van een 400 pagina’s dik managementboek. Deze geïllustreerde versie bevat de kernideeën van het originele boek en deelt veel van de praktijkverhalen op een levendige manier. De ideale verhouding van tekst en krachtige illustraties zorgt ervoor dat je het boek in één zit uitleest.

Over het boek

Reinventing Organizations groeide sinds zijn verschijnen razendsnel uit tot dé referentie in managementboeken. Een must-read waar steeds weer over wordt gesproken. Maar met zijn bijna 400 pagina’s is het boek een turf die je niet zomaar snel verwerkt. Deze ‘kleine Laloux’ biedt de oplossing: je vindt er de basisprincipes van het boek terug, extra toegankelijk en verduidelijkt door de vele illustraties. Zo krijg je snel een goed beeld van deze baanbrekende managementfilosofie.

Over Frederic Laloux

Frederic Laloux is consultant en adviseert organisaties en managers die op zoek zijn naar een fundamenteel andere managementaanpak. Hij was eerder Associate Principal bij McKinsey & Company. Hij behaalde een MBA aan INSEAD, en haalde een degree in coaching aan het Newfield Network in Boulder, Colorado.

€29,99
ISBN: 9789082347715

Managementboek reinventing organizations geillustreerd | Het Eerste Huis

Reinventing Organizations (geïllustreerde versie)

Frederic Laloux

Bestel boek »
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 417 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.