Wat Wél Werkt

Wat als je een manier ontdekt waarmee je volledig in je kracht bent? Wat als je keuzes veel duidelijker zijn? En je ze ook echt kunt realiseren? Hoe zou jouw leven dan veranderen?

Door het ontwikkelen van Transformational Presence in jezelf, ga je creëren in plaats van reageren. Je neemt méér leiding in situaties in je leven en in je werk. Dat lukt omdat je duidelijk gaat herkennen welk potentieel zich voor jou aandient. Wanneer je leeft in een staat van Transformational Presence, ben je elk moment gereed de kansen die zich aandienen te herkennen en in praktisch handelen om te zetten.
Door Transformational Presence in jezelf te ontwikkelen, roep je het ook in anderen op. Daarmee kun je doorbraken bereiken in degenen met wie je samenleeft of samenwerkt. Zo ondersteun je grote veranderingen in inzicht, perceptie en actie. Met de zintuigen die we doorgaans inzetten, zien we wat iedereen ziet, horen we wat iedereen hoort. Maar er is veel meer om mee te werken.

Bekroond auteur Alan Seale geeft in dit boek, op een praktische en toegankelijke manier, de kennis en de instrumenten voor het ontwikkelen van Transformational Presence. Met heldere teksten en krachtige oefeningen laat hij zien wat wél werkt.

€24,95
ISBN: 9789081776301

Managementboek wat wel werkt alan seale | Het Eerste Huis

Wat Wél Werkt

Alan Seale

Bestel boek »
Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.