Coachkaart

Maak jij nu tijd voor jezelf en je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Wil je aan de slag met het vraagstuk of de ambitie die jou al een tijdje bezighoudt? Wij helpen je graag om concrete stappen te zetten.

Met onze Coachkaart kies je voor 5 flexibele (online) coachsessies die je naar eigen voorkeur indeelt. Laat tijdtekort geen excuus zijn om geen tijd voor jezelf te nemen. Samen met je coach kijk je namelijk per sessie waar en wanneer dit het beste uitkomt. Wil je sommige sessies liever offline volgen? Ook dit is mogelijk, bijvoorbeeld tijdens een natuurwandeling, op je werk of in een café onder het genot van een kopje koffie.

Na aanvraag kies je de coach waardoor jij begeleid wilt worden. Een goede match tussen coach en coachee is belangrijk om positieve effecten te bereiken. Je kunt kiezen uit een prachtig aanbod aan onze professionele coaches. Je ontvangt een mail met meer uitleg en de mogelijkheid om je voorkeur aan te geven. Iedere coach beschikt over veel ervaring, zodat hij of zij jou optimaal kan helpen bij je vraagstuk.

Coachkaart kort samengevat:
Zet concrete stappen in je eigen vraagstuk of ambitie
5 coach sessies
Flexibel in te delen
Kies zelf je coach
Ontvang gratis het boek Toekomstklaar
Investering:
De coachkaart geeft je de mogelijkheid om 5 sessies in te plannen van een uur. De investering van deze 5 sessies bedraagt in totaal € 1100,- (excl. btw). Naast deze sessies ontvang je van ons gratis het boek Toekomstklaar!

In Toekomstklaar stimuleert Giles Hutchins je om op zoek te gaan naar meer betekenis – in jezelf en in je organisatie. Door echte verbinding, samenwerking en cocreatie kunnen bedrijven ook in de toekomst floreren. Met praktijkvoorbeelden, reflectievragen, trainingsmateriaal en oefeningen heeft Giles een praktisch handboek geschreven voor organisaties die bewust willen ondernemen.

Coachkaart bestellen?

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.