Aanpak

Je wilt je organisatie veranderen, vernieuwen, verder brengen. Verantwoordelijkheden lager in de organisatie leggen. Teams zelfsturend maken. Medewerkers méér betrekken bij de organisatiedoelen, hen motiveren het beste uit zichzelf te halen. Je wilt toewerken naar the next level in organiseren.

Aanpak Consultancy | Het Eerste Huis

Het Eerste Huis adviseert, ondersteunt en begeleidt organisaties in verandering. Klanten schakelen ons in voor uiteenlopende vraagstukken en uitdagingen:

  • het inrichten van zelforganiserende teams
  • vernieuwing in de stijl van leiderschap
  • ontwikkelen van samenwerking en professionaliteit in teams
  • herdefiniëren van visie en strategie
  • persoonlijke groei voor managers en medewerkers
  • begeleiding van management- en directieteams in vraagstukken die er toe doen

Anders zien, anders zijn, anders doen

Kies je voor Het Eerste Huis dan kies je voor modern werken en organiseren; een effectieve combinatie van ratio en intuïtie stellen wij centraal. Hiervoor is een andere aanpak nodig dan gebruikelijk. Wat is er anders? We voegen twee stappen toe voordat we over gaan op het doen. Eerst brengen we mensen in contact met anders zien en anders zijn. Pas daarna gaan we anders doen.

Zolang we zien wat we altijd al zagen, blijven we doen wat we altijd al deden.

Wanneer mensen een situatie eenmaal anders zien, en er anders in zijn, dan is het vaak relatief eenvoudig om ook anders te doen. En dat is wat je wilt, dat verandering vanzelfsprekend en eenvoudig is. Dat het klopt. Dan gaan mensen méé, voelen eigenaarschap en zijn geïnspireerd.

Jos Rovers
Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (085) 301 87 41

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.