Leiderschapsprogramma

Leiderschap van nu vraagt een heel andere set aan vaardigheden dan we tot nu toe gewend zijn. Een betrokken leider die mensgericht werkt wéét dat hij/zij zal moeten coachen, in plaats van sturen. Op die manier haal je meer uit je mensen, je organisatie én jezelf. Met het leiderschapsprogramma Source of Leadership ontwikkel je jezelf en ontdek je hoe jij het verschil kunt maken!

Leiderschapsprogramma Source of Leadership

Met onze trainingen en/of coaches zorg je ervoor dat jij jouw leiderschapskwaliteiten verder ontwikkeld. Het leiderschapsprogramma Source of Leadership is een veelomvattend traject waarin je een indrukwekkende en life-changing ontwikkeling doormaakt. In dit leiderschapsprogramma leer je jezelf op een dieper niveau kennen. Je ontdekt hoe je het verschil kunt maken door jouw organisatie te transformeren naar een nieuw tijdperk.

Maatwerk leiderschapsprogramma

Nieuw leiderschap ontwikkel je niet met nieuwe vaardigheden en technieken. Wél door het ontwikkelen van je échte zelf. Dat is exact wat we doen in het leiderschapsprogramma. Jij bent uniek, zo ook jouw begeleiding. In een kennismakingsgesprek bespreken we waar jij je in wilt verdiepen, waar je tegenaan loopt en waar je kansen liggen. Met onze expertises verdiep jij jouw leiderschap en versterk jij jouw positie in je rol.

Download de Source of Leadership brochure

Jos Rovers
Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (085) 301 87 41

Voordelen van een leiderschapsprogramma

    • Ontwikkel jouw leiderschap
    • Versterk jouw visie
    • Wees wie je in essentie bent

Leiderschap anno nu

Leiderschap in de jaren '20 vraagt veel meer van je dan top-down delegeren. Medewerkers werken steeds vaker vanuit hun 'why' of 'purpose', aan jou de taak om jouw medewerkers hiermee in contact te brengen. Als leider begrijp je dat mensen pas zichzelf kunnen zijn wanneer daar ruimte voor is. Creëer een ruimte waarbinnen mensen zich in hun heelheid aan je tonen. Hun dromen maar ook angsten uiten. Het functioneringsgesprek is niet de plek, dat begrijp je. Je houding, de niveaus waarop je luistert en de ondersteuning die je biedt in het ontwikkelproces van een ander. Dat is wat telt.

Wordt de leider de je in essentie al bent

Inspiratie is zelf-startend. Dat is wat je wilt creëren bij jouw medewerkers. Een diep verlangen, een innerlijke drive. En dit kan pas wanneer je als leidinggevende duidelijk inzicht hebt in wie jij bent en wat jouw rol is als leidinggevende. Ben je geïnteresseerd in een leiderschapsprogramma? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag gezamenlijk de mogelijkheden!

Download de Source of Leadership brochure

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 465 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.