Persoonlijke ontwikkeling

Zolang als dat je leeft, doe je aan persoonlijke ontwikkeling. Door de keuzes die je iedere dag maakt, maar ook door het hebben van uitdaging in je leven blijf je jezelf ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties.

Werken aan jouw doelen en vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan jouw vaardigheden werkt. Door je bewust te worden van jouw vaardigheden en gerichte actie om deze vaardigheden te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen. Op deze manier bereik je jouw doelen en werk je aan jouw zelfvertrouwen. Bij Het Eerste Huis staat het mens-zijn centraal. Wij helpen organisaties naar de toekomst door de mensen die haar vormen ten volle te laten leven en werken.

Persoonlijke ontwikkeling
volgens Het Eerste Huis

    • Ontwikkel jouw zelfbewustzijn
    • Ga doelgericht aan de slag
    • Benut jouw volledig potentieel

Coach persoonlijke ontwikkeling

Ook een coach kan jou ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Zij weten de juiste vragen te stellen waardoor jij jouw potentieel gaat zien en stappen gaat zetten in de richting van jouw wensen of doelen. De experts van Het Eerste Huis hebben ieder hun eigen vakgebied. Ben jij op zoek naar een coach die jou ondersteunt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Training persoonlijke ontwikkeling

Vergroot je focus op jouw vaardigheden en leg de nadruk op het verbeteren van deze vaardigheden met een van onze trainingen. Het Eerste Huis biedt trainingen die jou ondersteunen in jouw ontwikkeling. De training Transformational Presence is dé training die jouw bewustzijn vergroot. Je doorbreekt oude patronen en gaat actief aan de slag met jouw potentieel.

Check eens in bij jezelf. Hoe staat jouw persoonlijke ontwikkeling ervoor? Ben je toe aan het doorbreken van patronen? Wil je doelen realiseren en jouw zelfkennis vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Gemeente Almelo

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Ilke Tilders

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 462 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.