Spreker inhuren?

Ben je op zoek naar een boeiende lezing op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling, potentieelgericht werken, moderne organisatieverandering of emotionele intelligentie? Dan ben je bij ons op het goede adres. Een spreker inhuren van Het Eerste Huis resulteert in een dag waar nog lang over wordt gesproken en waar zaadjes worden geplant die een blijvende impact zullen hebben op de deelnemers.

Spreker inhuren: onze expertisegebieden

Leiderschap in de 21e eeuw

Het tijdperk van traditioneel top-down management maakt plaats voor een benadering waarbij leiderschap draait om het luisteren naar en begrijpen van de verborgen dynamiek binnen de organisatie.

In deze boeiende lezing ontdek je hoe leiders zich moeten aanpassen aan deze nieuwe realiteit en welke uitdagingen en kansen dit met zich meebrengt.

Teamontwikkeling: individuele groei versterkt het geheel

Het zijn de mensen, de teams, die de organisatie maken. Teams die teamontwikkeling op de agenda zetten, functioneren beter. Zowel op inhoud, relaties, sfeer, structuur.

Om een team goed te laten functioneren is het nodig dat er volwassen relaties zijn. De basis daarvoor zijn individuele mensen die zichzelf ontwikkelen en serieus inzetten. Spanningen in teams zijn dan een uitnodiging voor individuele groei om van daaruit het geheel te versterken.

De kracht van het potentieel

In deze keynote ontdek je hoe het komt dat organisaties vaak onbenut potentieel missen en hoe dit hun groei belemmert. We zijn zo gewend om alle plannen voor de toekomst te bedenken met ons hoofd. Alle nieuwe stappen zijn gebaseerd op oude kennis en ervaringen.

Deze keynote zal je inspireren om het potentieel te zien waar anderen het misschien over het hoofd zien en het te benutten. Want hoe doe je dat eigenlijk, het potentieel herkennen en benutten?

Emotionele Intelligentie

Dit is geen hype. En het is zeker niet ‘fluffy’. Emotionele Intelligentie is een basiscompetentie voor teams van de toekomst.

Sociale en mentale gezondheid staan in onze maatschappij flink onder druk. Hardskills prevaleren nog steeds boven soft skills. Wie met de tijd mee wil kan het zich niet permitteren om geen verantwoordelijk op te nemen over zijn eigen emotioneel-mentaal welbevinden. En hierin speelt emotionele intelligentie een cruciale rol. Het is de sleutel om jezelf helemaal te leren reguleren, en vervolgens anderen rondom jou. 

Wil je meer weten over waarom het zo slim is om emotioneel intelligent te worden? Onze spreker weet er alles van en heeft een verhaal dat mensen boeit.

Maatwerk lezingen

Hoe beter we aansluiten op de praktijk, hoe krachtiger de impact is van onze lezing. Onze sprekers hebben veel ervaring en expertise op diverse gebieden. Het verhaal dat we overbrengen kunnen we volledig afstemmen op de specifieke behoeften en doelen van je organisatie.

Waarom een spreker inhuren van Het Eerste Huis?

  • Deskundige Sprekers: Onze sprekers zijn gerenommeerde experts op hun vakgebied, met bewezen ervaring in het inspireren van publiek.
  • Maatwerk Lezingen: We passen onze lezingen aan op basis van jouw specifieke behoeften en doelen.
  • Interactief en Betrokken: Onze lezingen zijn boeiend, interactief en bevorderen actieve betrokkenheid van het publiek.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.