Zakelijke coaching

Het Eerste Huis al 15 jaar vaste coaching partner voor veel organisaties. De coachingstrajecten starten vaak vanuit een zakelijke vraag, maar gaan bijna altijd over persoonlijke aandachtspunten. Onze coachingstijl is begripvol, verdiepend en wakkert moed bij je aan. Wij zijn goed in het stellen van vragen die dieper gaan; dingen waar je al langer mee loopt, iets wat al vaker geprobeerd is, iets waarvan je geen idee hebt hoe je er mee om moet gaan, een onderwerp waar je nu wel eens in door wilt pakken. Ook in zakelijke coaching worden we persoonlijk want alleen als je zélf groeit kun je als leider groeien.

Zakelijke coaching

Tijdens onze zakelijke coaching krijg je antwoorden op vragen die dieper liggen dan de oppervlakte. In de gesprekken met jouw coach is er aandacht voor bedrijfsvoering en bedrijfsontwikkeling. Ook is er aandacht voor wie jij in essentie bent. Hoe combineer je jouw functie met jouw essentie? Hoe leidt je jouw organisatie door roerige tijden? Hoe laat je jouw kernwaarden terugkomen in jouw functie?

Jij bepaalt hoeveel sessies je nodig hebt en welke vraagstukken jij wilt behandelen. De coaches van Het Eerste Huis staan klaar om jou ten volle te laten leven én werken. Ook voor werk in directie- en management teams zijn onze coaches in te schakelen voor zakelijke coaching sessies.

Bij wie kom jij voor inspiratie?
Wie stelt jou essentiële vragen?

  • Krijg antwoorden op vragen die dieper liggen dan de oppervlakte
  • Kom tot wie jij in essentie bent
  • Benut jouw volledig potentieel

Vraagstukken in zakelijke coaching die wij hebben behandeld:

 • Ik heb een gezin met jonge kinderen. Ik houd van mijn gezin, maar mijn werk als manager gaat toch altijd voor. Soms knaagt dat aan me, hoe ga ik daar beter mee om?
 • Durf ik mijn carrière een wending te geven, of kies ik voor de ‘veilige’ optie en dien ik mijn huidige positie nog enkele jaren uit?
 • Ik moet steviger optreden vindt men, maar ik ben een vriendelijk mens en wil niet dwingen en controleren, hoe ga ik hier mee om?
 • Zakelijke coaching voor ieder vraagstuk

  De band tussen coach en coachee is van essentieel belang om het coaching traject succesvol te laten verlopen. Het Eerste Huis hecht waarde aan het matchingsproces. Meer weten? Neem contact met ons op.

  Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

  Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

  Annette van der Kaaij

  Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

  GelukVerdubbelaar

  Potential Pathway

  Earnie Oudejans

  Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

  Bely Voskamp

  Training Organisatieontwikkeling met Theory U

  Zilveren Kruis

  Training Organisatieontwikkeling met Theory U

  Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
  Kom met ons
  in contact
  Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
  We geven je graag vrijblijvend advies.