Executive coaching

Als directeur of manager ben je meer zichtbaar. Er wordt van je verwacht dat je je zaken op orde hebt. Je hebt een voorbeeldrol en bent voor velen in de organisatie de beslisser. Tegelijkertijd komen jouw medewerkers ook bij jou uit voor inspiratie. Bij wie kom jij voor inspiratie, het bespreken van (persoonlijke) vraagstukken of zware beslissingen? Wie stelt jou essentiële vragen?

Een executive coach zorgt ervoor dat je antwoorden krijgt op vragen die dieper liggen dan de oppervlakte. Jouw coach luistert en spart met je op jouw niveau. Er is aandacht voor bedrijfsvoering en businessontwikkeling. Ook is er aandacht voor wie jij in essentie bent. Hoe combineer je jouw functie met jouw essentie? Hoe leidt je jouw organisatie door roerige tijden? Hoe laat je jouw kernwaarden terugkomen in de functie van executive?

In het executive coaching traject van Het Eerste Huis sta jij centraal. Jij bepaalt hoeveel sessies je nodig hebt en welke vraagstukken jij wilt behandelen. De coaches van Het Eerste Huis staan klaar om jou ten volle te laten leven én werken. Ook voor werk in directie- en management teams zijn onze coaches in te schakelen voor management coaching sessies.

Vraagstukken in executive coaching die wij hebben behandeld:

  • Ik heb een gezin met jonge kinderen. Ik houd van mijn gezin, maar mijn werk als manager gaat toch altijd voor. Soms knaagt dat aan me, hoe ga ik daar beter mee om?
  • Durf ik mijn carrière een wending te geven, of kies ik voor de ‘veilige’ optie en dien ik mijn huidige positie nog enkele jaren uit?
  • Ik moet steviger optreden vindt men, maar ik ben een vriendelijk mens en wil niet dwingen en controleren, hoe ga ik hier mee om?

Coaching voor elk vraagstuk

Door het inbrengen van jouw persoonlijke vraagstuk en het ordenen van jouw gedachten, kom je tot een nieuwe energie. Met het stellen van krachtige vragen, het inbrengen van intensieve reflectiemomenten en het gebruiken van verrassende methodieken verbreedt je je horizon en leer je verrassende mogelijkheden zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De band tussen coach en coachee is van essentieel belang om het coaching traject succesvol te laten verlopen. We hechten waarde aan het matchingsproces tussen jou en jouw coach. Meer weten? Neem contact met ons op via 030 – 67 72 513 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.