Leiderschapstraining

Leiderschap van nu vraagt om andere vaardigheden dan leiderschap van 20 jaar geleden. Medewerkers willen zich betrokken voelen bij de organisatie. De purpose of 'why' speelt een grote rol in de motivatie en inzet van jouw medewerkers. Ook zij willen hun volledig potentieel benutten in de functie. In onze leiderschapstrainingen leer jij die voorwaarden scheppen.

Creëer verandering met een leiderschapstraining

Een leiderschapstraining helpt je om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen en te verdiepen. Het Eerste Huis biedt diverse trainingen die jou daarbij ondersteunen. De essentie van onze trainingen ligt in het bewerkstelligen van verandering in mensen, teams en organisaties. Bekijk ons aanbod leiderschapstrainingen:

Bekijk al onze leiderschapstrainingen

Leiderschapstraining Source of Leadership

In de leiderschapstraining Source of Leadership ontwikkel jij jouw leiderschap verder. Het leiderschapsprogramma is een veelomvattend traject waarin je een indrukwekkende en life-changing ontwikkeling doormaakt. Je ontdekt jouw volledig potentieel en leert jezelf op een dieper niveau kennen. Je ontdekt hoe je het verschil kunt maken door jouw organisatie te transformeren naar een nieuw tijdperk.

Download vrijblijvend de Source of Leadership brochure

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis
Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Maak een indrukwekkende en life-changing ontwikkeling door met onze leiderschapstraining

    • Duurzaam resultaat
    • Purpose driven
    • Benut jouw volledig potentieel

Leiderschap coaching

Een persoonlijk coach helpt jou om jezelf te blijven ontwikkelen als leider. Met onze experts op verschillende vakgebieden ben je gegarandeerd van een expertise in jouw branche. We werken met de nieuwste inzichten en methodieken om jouw leiderschap naar een hoger niveau te brengen. Met de leiderschap coaching vergroot je jouw inzicht in jezelf, jouw talenten en valkuilen. Zo vergroot je jouw authenticiteit en invloed.

Verdiepende leiderschapstraining op maat

Wil je liever een voor jou op maat gemaakte leiderschapstraining waarin je persoonlijk begeleid wordt in jouw manier van leidinggeven? Dat kan. We begeleiden organisaties en leiders naar de toekomst door de manier van leidinggeven te verdiepen. In onze leiderschapstraining kom je tot de kern van jezelf en combineer je wie je diep van binnen bent met wat er wil gebeuren in de toekomst.

Advies over de juiste leiderschapstraining van Het Eerste Huis

Twijfel je over de juiste leiderschapstraining? Onze klantenadviseur staat voor je klaar om je te helpen bij de keuze. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we jouw situatie en mogelijkheden kunnen bespreken.

Earnie Oudejans

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 457 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.