Transformationeel Leiderschap Training

Jouw werk is voortdurend in verandering. Je omgeving stelt eisen aan jou als leider. Hoe ga je daarmee om? Los je elk probleem op of kun je verder kijken en zien wat de betekenis is van sommige situaties? Wees die inspirerende leider die jouw medewerkers zoeken en ga voor de Transformationeel leiderschap training.

Over Transformationeel Leiderschap

Met Transformationeel Leiderschap richt je je op het potentieel in situaties. Je bent niet bezig met problemen oplossen maar je richt je op de betekenis van wat zich voordoet en hoe je dat voor je kunt laten werken. Dat resulteert in oplossingen met een blijvende betekenis. Jouw medewerkers krijgen op deze manier nieuwe inzichten waardoor zij zich zullen scharen achter de nieuwe situatie.

Alleen als mensen zélf groeien, kunnen ze ook als medewerker groeien. Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin je leeft. Het is de manier waarop je bent afgestemd op wie je in essentie bent, en op wat het doel van je leven is. Het brengt je in contact met je groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in je naar boven, en verbindt je met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

>> Lees meer over Transformationeel Leiderschap

Transformationeel Leiderschap Training

De training Transformationeel Leiderschap & Systemisch Coachen is een diepgaande training die we meerdere malen per jaar geven. Dit is één van onze toptrainingen voor leidinggevenden, begeleiders en coaches. In vier dagen maak je zelf een transformatieproces door.

>> Naar de training Transformationeel Leiderschap & Systemisch Coachen

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.