Manifesteren kun je leren

We kennen allemaal de dromen en doelen die we willen nastreven, maar soms lijkt er iets in de weg te staan. Misschien voel je de drang om iets te realiseren, maar worstel je met belemmeringen die je maar niet kunt doorgronden. Of misschien heb je al lange tijd een intens verlangen dat je nog niet hebt kunnen ‘leven’. In zulke gevallen kan een manifestatieproces uiterst waardevol zijn. Manifesteren is een ontdekkingsreis naar het verwezenlijken van jouw diepste verlangens, en belangrijker nog: manifesteren kun je leren.

Wat is manifesteren?

Manifesteren ontstaat wanneer je je ambities, gedachten, emoties en handelingen afstemt op elkaar. Maar kun je dan simpelweg alles laten gebeuren? Nee, zo werkt het niet. Manifestatie ontstaat pas als wat jij wil, ook jou wil. Het leven is niet volledig maakbaar, het heeft ook haar eigen plannen, net als jij. Daarom gaat manifesteren over het luisteren naar je eigen verlangens en naar wat het leven van je verlangt. Wanneer deze plannen in overeenstemming zijn, ontstaat er chemie en manifesteert zich datgene waar je naar streeft. Dit klinkt eenvoudig, maar in werkelijkheid is het niet altijd zo.

Wanneer is het tijd om te gaan manifesteren?

Manifesteren vindt plaats op het kruispunt van jouw leven en wat er geleefd wil worden. Dit vraagt om jouw aandacht en luistervermogen. Wat blijft steeds bij je terugkomen? Als iets herhaaldelijk aan je deur rammelt, dan kan het niet langer genegeerd worden. Je vóélt dat er iets moet gebeuren. Durf op dat moment de stap te zetten en betreed het manifestatieproces. Het begint met het afstemmen op jezelf: wat wil ik eigenlijk écht? Soms ontdek je dat jouw diepste verlangens een geheel andere laag of invulling hebben dan je oorspronkelijk dacht. Tijdens een manifestatieproces word je je bewust van jouw eigen bewustzijn.

Manifesteren kun je leren

De Circle of Practice is een krachtig instrument dat je helpt bij het realiseren van jouw wensen. Het nodigt je uit om jezelf te verdiepen, af te stemmen en te verkennen hoe jouw persoonlijke verlangens zich verhouden tot wat er in het leven gebeurt. Tijdens dit proces leer je nauwkeurig te luisteren en met een open blik te kijken naar het veld van mogelijkheden om je heen. Hieruit haal je waardevolle informatie over wat het leven van je verlangt en hoe dit in lijn ligt met jouw eigen wensen. Wanneer deze elementen samenkomen, wordt manifesteren mogelijk. De Circle of Practice helpt je om jouw wensen helder te krijgen en stelt je in staat om ze op een krachtige manier naar je toe te trekken.

Gratis download: ga alvast aan de slag

Om je alvast op weg te helpen, kun je gratis onze manifestatietool ‘Start met aanvaarden’ downloaden. Hiermee kun je direct aan de slag met jouw project.

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in jouw leven? Verlang je naar meer vervulling? Wil je stappen zetten om je verlangen werkelijkheid te maken? Dan nodigen we je uit jezelf open te stellen voor de mogelijkheden die de Circle of Practice biedt. Stap in en begrijp wat je werkelijk wilt en ontdek of en hoe het leven met jou samenwerkt om jouw projecten te vervullen.

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.