Practice

€ 1.195,-
30 september 2024
3 dagen
9.0 gemiddeld
 • Ontdek wat zich voor jou wil ontvouwen en hoe je daarin kunt creëren
 • Ga van wens naar realisatie
 • Stem af op het grotere geheel van synchroniciteiten om je heen
Practice

Je voelt dat er méér is, maar wát dat exact is en welke stappen je moet zetten? Het is je niet helder of het lukt je maar niet om er volledig voor te gaan. Misschien is het een vraag, zoektocht, verlangen of wens … Het klopt (of misschien rammelt) zo nu en dan aan je deur. Ben je er klaar voor om het ‘aan’ te gaan?

Practice is één van de drie modules binnen de Potential Pathway. Deze 3-daagse module is volledig gericht op in actie komen. De ontwikkelvraag die centraal staat tijdens deze module is: hoe doe ik? Ben jij hard aan het werken tegen de stroom in of stroom jij mee in een flow van acties die bij je passen en jouw potentieel omzetten in concrete resultaten.

Tijdens de Practice module duik je in een diepgaand proces waarin je exact ontdekt en definieert wat je wilt bereiken. Vervolgens leg je vast hoe je dat voor elkaar zult krijgen. Na afloop van deze module heb je tot in de puntjes helder hoe jij de volgende grote stap in je leven gaat zetten. Het principe van Practice is eenvoudig. Maar het tóepassen van het principe is niet altijd even vanzelfsprekend. Als je eenmaal door hebt hoe het wel werkt, is het een verrijking voor de rest van je leven. En dat is wat de module Practice je brengt.

In de Practice module doorloop je een manifestatieproces. Je leert daardoor de principes van manifesteren doorgronden en toepassen. Gedurende drie dagen werk je aan een eigen project. Je project is datgene wat jij graag wilt, ook al weet je nog niet helemaal exact wát het is. Iedere vraag, zoektocht, verlangen of wens kan een project zijn. Dat kan een globaal idee zijn waar je meer duidelijkheid over wilt, of een concreet doel dat je waar wilt maken.

Manifestatie is een afstemming tussen wat jij wilt én wat ‘er’ wil.

De magie van manifesteren zit op het snijvlak van wat jij wilt en wat ‘er’ wil. In woorden is dit soms lastig uitleggen. Wanneer je het zelf ervaart, weet je het. Misschien ken je het gevoel wel; je werkt aan een plan maar het wil niet. Hoe goed het ook in elkaar zit, het loopt niet. Er is nog iets anders. Dat zijn belangrijke momenten om te ontdekken wat er écht wil gebeuren voor jou.

Wat brengt de module Practice je?

 • Je kent de acht 'huizen' van de ‘Circle of Practice’.
 • Je hebt haarscherp wat jij wilt bereiken en wat daardoor mogelijk wordt voor jou.
 • Je gaat naar huis met een hands-on persoonlijk stappenplan waarmee je jouw ‘practice’ zo inricht dat manifestatie ontstaat.
 • Een versterkt bewustzijn en intuïtief vermogen om nieuwe perspectieven en opties te zien.
 • Meer zicht op innerlijke conflicten en weerstanden waardoor je ze kunt doorbreken.
 • Inzicht in waar hulp en ondersteuning voor je practice te vinden zijn.
 • Je creëert een enorm sterk momentum voor je project, je wens, je verlangen, je volgende stap. Kortom: je hebt dat wat jij wilt manifesteren in beweging gezet en dat wil je niet meer loslaten.

Voor wie?

Iedereen. Want of je nu Gen Z bent of babyboomer. Wat is je volgende stap? En hoe weet je dat je de juiste zet? Door present te zijn. Het maakt niet uit of je leidinggevende bent of medewerker, in loondienst of zelfstandig. Dit programma is voor jou bedoeld als je een onderzoekende geest hebt en klaar bent om te gaan voor een volgende stap in je leven.

De module Practice is waardevol voor vragen over leven, liefde, werk, passie, verlangen, loopbaan, relaties. Eigenlijk: elk type vraag waar je mee rondloopt, kan jouw Practice in beweging zetten. Het enige dat nodig is, is dat het werkelijk jouw vraag is. En daar start deze module dan ook mee. De eerste stap van manifesteren is vaststellen wát precies je vraag is en tot de kern komen van die vraag. Dus als je nog niet kristalhelder hebt wat je wilt manifesteren, dan helpt het programma je dat te vinden. En dat is goud waard. Daar ontbreekt het namelijk vaak aan wanneer je leven niet in lijn is met jouzelf.

Ervaringen lezen van eerdere deelnemers? Download de brochure.

Circle of Practice

In de Practice module maak je kennis met de Circle of Practice; een krachtige tool om te manifesteren en doorbraken te realiseren. De Circle of Practice is ontwikkeld vanuit het traditionele Medicine Wheel van het Lakota volk in de Mid-West van de Verenigde Staten. Doordat we het hebben bewerkt en verrijkt met hedendaagse kennis uit cognitieve- en gedragswetenschappen, is de Circle of Practice ook voor jouw actuele vraagstukken relevant, goed te begrijpen en te doorvoelen. Het helpt je om de synchroniciteiten om je heen voor je laten werken.

Circle of Practice

Meer te weten komen over de Circle of Practice en de 8 huizen? Download de brochure.

Investering

Practice (losse 3-daagse module)€ 1.195,-
Locatiekosten€ 225,-
Totaal € 1.420,-
  
Overnachten (Optioneel) € 250,-
Totaal € 1.670,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatiekosten

(Inclusief: 3x lunch en verse koffie, thee, water, versnaperingen in de zaal)

Overnachten (optioneel)

(Inclusief: 2x overnachting, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 2x diner)
Overnachten is niet verplicht maar wel aan te raden. Een overnachting helpt je om het maximale uit deze training van Het Eerste Huis te halen. Je kunt in alle rust de leerstof tot je nemen en alle ruimte nemen om je persoonlijke groei te stimuleren. Daarnaast wordt het als erg fijn en gezellig ervaren om met de andere deelnemers na te praten over de dag.

Leergang Potential Pathway

De module Practice is onderdeel van the Potential Pathway; een uniek drieluik om te leven en werken vanuit het potentieel. Potential Pathway geeft mensen de belangrijkste algemene ontwikkeling mee om te kunnen leven en werken vanuit het potentieel. Tezamen leiden de modules tot evenwichtig, krachtig en bewust persoonlijk leiderschap.

De modules zijn zó opgezet dat je ze onafhankelijk van elkaar kunt volgen. Je kunt er één doen, of je doet ze allemaal. Je kunt instappen waar je wilt, er is geen volgorde. Wil je de volledige leergang volgen? Schrijf je dan hier in voor een gereduceerd tarief

Groepsinschrijving

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze training? Dat kan, neem contact met ons op en informeer naar de groepskorting.

Betaling

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur op het door jou opgegeven mailadres.

Programma

 • Dag 1
  We starten het programma met definiëren wat manifestatie is (en wat het niet is). Je leert werken met het verschil tussen de uitkomst en het potentieel. Stap voor stap gaat het tempo omlaag en komt er ruimte voor je groter weten. Vanuit een ruimer bewustzijn krijg je deze dag helder wat je wilt manifesteren en waarom. Dit is een proces waarbij je je ‘project’ afpelt tot de essentie overblijft waar je mee gaat werken. Je doorloopt op deze dag het eerste en het tweede huis.
 • Dag 2
  Deze dag staan het derde, vierde en vijfde huis centraal. Het is een dag waarin je de diepte in gaat van je intuïtie. Je ontdekt dat je meer weet dan je dacht te weten. We experimenteren met krachtige tools die je helpen om je plan steeds duidelijker te maken. Dit is de dag dat je afrekent met alles wat je belemmert om je droom waar te maken. Misschien moet er nog iets worden bijgesteld van wat je op Dag 1 hebt gedaan. Dat is altijd mogelijk.
 • Dag 3
  Op deze dag gaan we door de huizen zes, zeven en acht. Vanaf hier surf je op de flow van inzichten uit de eerdere huizen. Het grote werk is gedaan, tijd voor actie! In het zesde huis ga je een flinke stap zetten. Hierin maak je je actieplan, op een hele andere manier dan je gewend bent. Je voelt je commitment en je ontdekt waarom je dit allemaal doet in het zevende en achtste huis!

Download brochure
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 462 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.