Programma

 • Module: Purpose
  Deze 3-daagse module is volledig gericht op het ontdekken, verhelderen en omarmen van jouw bedoeling in het leven en in je werk. De ontwikkelvraag die centraal staat is: wie ben ik?

  Deze module is een ontdekkingsreis waarin je erachter komt waar het in jouw leven en werk ten diepste om gaat. Stap voor stap formuleer je jouw eigen Purpose. En dat niet alleen, je geeft ook vorm aan hoe je jouw Purpose in je leven een plek geeft.

  Met slechts één zin of een paar woorden verlaat jij na drie dagen het programma. Een paar woorden, is dat alles? Ja, maar deze woorden zijn raak. Ze passen helemaal bij je. Ze gaan richting geven aan wie je bent en aan wat je gaat doet.

  Bij alles wat er op je pad komt kun je voortaan bewuster en gemakkelijker kloppende keuzes maken. Je gaat de dingen doen vanuit wie je werkelijk bent.
 • Module: Presence
  Deze 2-daagse module is gericht op volledig alert en aanwezig zijn. De ontwikkelvraag die centraal staat is: waar ben ik?

  Presence, gaat over ‘sense’. Dat betekent voelen. Maar het is ook zintuig. Het gaat om ervaren, samenvallen. Toegang tot het potentieel is een bewuste zintuiglijke ervaring. Daarin is deze module anders dan Practice en Purpose. Die richten zich op een bepaald doel dat je bereikt in afstemming met het potentieel. In Presence gaat het over de afstemming zelf; een staat van bewust-zijn.

  Presence is een subtiel proces tussen jou, je leven en de wereld om je heen. Daar ga je mee aan de slag. Al vanaf aankomst maak je ruimte om je drukke denken even te laten waar het is en voorrang te geven aan dat andere weten. Je grotere weten, het weten van je hele systeem.
 • Module: Practice
  Deze 3-daagse module is volledig gericht op in actie komen. De ontwikkelvraag die centraal staat tijdens deze module is: hoe doe ik?

  Tijdens de Practice module duik je in een diepgaand proces waarin je exact ontdekt en definieert wat je wilt bereiken. Vervolgens leg je vast hoe je dat voor elkaar zult krijgen.

  Na afloop van deze module heb je tot in de puntjes helder hoe jij de volgende grote stap in je leven gaat zetten. Het principe van Practice is eenvoudig. Maar het tóepassen van het principe is niet altijd even vanzelfsprekend. Als je eenmaal door hebt hoe het wel werkt, is het een verrijking voor de rest van je leven. En dat is wat de module Practice je brengt.