Purpose

€ 1.195,-
14 oktober 2024
3 dagen
10.0 gemiddeld
 • Krijg helderheid over wie je werkelijk bent en wat jouw diepere bedoeling is
 • Praktische stappen om jouw unieke purpose te integreren in je leven en werk
 • Persoonlijke groei, meer vervulling en een leven vol betekenis
Purpose

Je voelt al een tijd dat het niet klopt. Je weet dat er iets anders is. Je weet niet wat of hoe. Maar dát je iets te doen hebt, dat voel je steeds sterker en vaker.

Wat jij nodig hebt is een antwoord op de vragen:

 • Wie ben ik ten diepste?
 • Wat doe ik in mijn leven?
 • Hoe past mijn leven bij wie ik echt ben?

Het diepgaande 3-daags programma Purpose brengt jou oog in oog met jouw unieke purpose. Zodra je het kent, zal je het altijd met je meedragen. Met slechts één zin of een paar woorden stap jij na het programma terug je leven in. En je wéét vanaf dan áltijd wie je ten diepste bent en wat je te doen hebt.

Je kunt bewuster en gemakkelijker kloppende keuzes maken. Bij alles wat er op je pad komt. Je gaat de dingen doen vanuit wie je werkelijk bent.

Het resultaat? Meer vervulling, voldoening en geluk. En de dingen die je doet géven energie in plaats van dat je energie verliest. Als je meer gaat handelen vanuit je diepste kern, zal je leven in tune zijn met wie je werkelijk bent.

Kijk jij ervan weg of ga je het aan?

Dat het niet compleet is, dat het niet stroomt … dat is een ‘dieper weten’ dat we liever wegduwen. Het gaat toch goed zo? Je woont op een fijne plek, hebt een goede baan, waardevolle vriendschappen en relaties …

Hoe kan het dan dat we zo ‘ondankbaar’ zijn? Een onvervuld leven leiden. Dat we het gevoel hebben dat er iets mist? Dat het niet compleet is, niet klopt. Het antwoord op die vraag is simpel:

Wie we ten diepste zijn, sluit vaak niet aan op wat we doen.

Kijk maar eens terug op je levenspad. Het is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en keuzes waarin ons zijnsstuk (onze ‘reason to be’) op de achtergrond is geraakt.

Hoewel we gevoel en ratio beiden laten spreken, maken we beslissingen in the end vaak rationeel. We dénken er een ‘goed gevoel’ bij te hebben, de omstandigheden kloppen, het is een logische keuze.

Maar als je heel eerlijk bent: vaak opteer je voor de vertrouwde, veilige en rationele optie. En dat gaat regelmatig ten koste van ons ware potentieel.

Maak keuzes die kloppen

Je leven in lijn brengen met je zijnsstuk, begint bij bewustwording van wát jouw unieke purpose eigenlijk is. Want alleen dan kan je jouw zijnsstuk leven in álles wat er op je pad komt.

Je kunt het zien als een innerlijk kompas dat altijd dezelfde kant op wijst. Je kunt altijd even de route checken: sluit deze keuze aan bij mijn purpose? Of weer even contact maken met je kompas als je erachter komt dat je de verkeerde richting bent opgegaan.

Door je te laten leiden vanuit je purpose, laat je je niet langer door je ego regeren. Je Purpose is vanaf dan de baas en je benut je ego als een waardevolle raadgever. Dit kan een flinke verandering teweeg brengen in je leven.

Blijf je nog even zo doorgaan óf is de tijd voor jou aangebroken om stappen te zetten naar dat nieuwe toe? Stap in dit lifechanging programma, leer jouw unieke purpose kennen en omarmen en ga leven en werken vanuit wie je ten diepste bent.

Het programma van Purpose

Purpose is een 3-daags intensief programma dat volledig gericht is op het vinden van jouw unieke purpose. Tijdens de training (die voelt als een retraite) begeleiden we je bij het ontdekken en bekrachtigen van jouw authentieke manier van zijn. Met behulp van oefeningen en reflectie kom je dichter bij jezelf en vind je de moed om te formuleren wat er geformuleerd moet worden.

Purpose is één van de drie modules binnen de Potential Pathway.

Waarom is er moed nodig?
Dat leven naar je eigen purpose soms moed vraagt, komt omdat het ook over jouw grootsheid gaat. Er kan een moment ontstaan tijdens de training dat het idee van jouw purpose je afschrikt. We zien mensen dan letterlijk terugdeinzen.
Misschien denk je dat het te groot is, te overweldigend. ‘Wie ben ik om dit te leven?’

De vraag die we je dan teruggeven is: ‘wie ben je om dit purpose niet te hebben? Waarom zou je genoegen nemen met minder?’
Wanneer je het verlangen voelt en je purpose hebt gezien en geformuleerd, dan is tijd om uit de schaduw van je eigen essentie te stappen en het in het zonlicht te plaatsen. We zullen je alle tools aanreiken om je grootsheid te omarmen en je purpose te claimen. Want als dat je lukt, kan je je leven doordrenken met betekenis en vervulling.

Vormgeven aan het nieuwe
Stap voor stap integreer je het in al je keuzes en belangrijke momenten. Je leert kiezen vanuit je eigen essentie in plaats vanuit externe belangen. Om je hierbij op weg te helpen formuleer je aan het einde van de training praktische stappen om jouw purpose te integreren in je dagelijkse leven. Je ontdekt hoe je jouw aardse routines kunt verrijken met betekenis en vervulling.

We durven wel te zeggen dat deze training een reis is die je leven zal transformeren. Je gaat leven vanuit je essentie. Je zult ervaren dat het klopt. Dat het stroomt.

Iets voor jou?

Voel je het verlangen om jouw unieke purpose te ontdekken? Schrijf je dan in voor onze 3-daagse training en stap in de richting van een leven vol betekenis, voldoening en persoonlijke groei. Jouw purpose wacht op je - het is tijd om het te omarmen en de wereld te laten zien wie je werkelijk bent.

Download de brochure
Investering

Cursusprijs Open Training€ 1.195,-
Locatiekosten en overnachten€ 475,-
Totaal € 1.670,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatiekosten en overnachten

(Inclusief: 2 overnachtingen, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 2x diner, 3x lunch en verse koffie, thee, water, versnaperingen in de zaal.)

Leergang Potential Pathway

De module Purpose is onderdeel van the Potential Pathway; een uniek drieluik om te leven en werken vanuit het potentieel. Potential Pathway geeft mensen de belangrijkste algemene ontwikkeling mee om te kunnen leven en werken vanuit het potentieel. Tezamen leiden de modules tot evenwichtig, krachtig en bewust persoonlijk leiderschap.

De modules zijn zó opgezet dat je ze onafhankelijk van elkaar kunt volgen. Je kunt er één doen, of je doet ze allemaal. Je kunt instappen waar je wilt, er is geen volgorde. Wil je de volledige leergang volgen? Schrijf je dan hier in voor een gereduceerd tarief

Groepsinschrijving

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze training? Dat kan, neem contact met ons op en informeer naar de groepskorting.


Betaling

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur op het door jou opgegeven mailadres.

Programma

 • Dag 1: Erkennen wat is
  9.00 - 9.30: aankomst met koffie en thee
  9.30 - 17.30: dagprogramma
 • Dag 2: Luisteren naar wat wil
  9.00 - 17.00: dagprogramma
  20.00 - 21.00: avondprogramma
 • Dag 3: Vormgeven aan het nieuwe
  9.00 - 16.00: dagprogramma

Download brochure
Deze training is van
betekenis geweest voor:
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.