Edith Bergamin

Wil je authentiek communiceren, gewoon zoals je bent, ín je kracht en mét energie? Dat is zeg maar echt Ediths’ ding. In de breedste zin van het woord. Mensen kunnen namelijk niet níet communiceren. Alles is daarmee informatie en dus betekenisvol. Edith werkt in het hier & nu van daaruit krijgen de deelnemers informatie over hun communicatie(patronen). En hoe de (in)effectiviteit daarvan doorwerkt in de samenwerking. Het patroon zelf is niet per definitie de boosdoener, er (met elkaar) in gevangen zitten wel.

Edith faciliteert een proces om tot een betere samenwerking te komen. Ze doet dit mede op basis van de input van de deelnemers, dit bevordert het eigenaarschap en maakt dat het altijd ‘op maat’ is. De actualiteit staat dus per definitie centraal.

Edith heeft een economische achtergrond, ze heeft lang gewerkt bij een financiële dienstverlener. Van accountmanager op de dealingroom voor grote corporates tot marketeer van de beursorderlijn is ze zich meer en meer met de ontwikkeling van mensen bezig gaan houden. Inmiddels is ze een kleine 20 jaar trainer & (executive) coach. Ze investeert in continue scholing o.a. op het gebied van de U-theorie, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, NLP, Systemisch Werk. Daarnaast is ze partner van Eric, moeder van drie dochters en een enorme paardenliefhebber.

Mensen zeggen over Edith dat ze warm, bevlogen, betrokken en scherp is.

Wat haar raakt in HEH is het warme welkom en een onvoorwaardelijk vertrouwen. Van daaruit doet ze het werk wat haar past als een jas. Mensen (weer) in contact laten komen met hun eigen wijsheid. Vandaaruit kan er een transformerend proces ontstaan wat voor mens en organisatie op dat moment aan de orde is.

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.