Judith Frankenhuis

Om anders te kunnen kijken, denken en doen hebben we frisse, andere invalshoeken nodig. Judith (1976) nodigt graag de verschillende perspectieven van een groep mensen uit. Om vanuit eigen waarnemingen en ervaringen in verbinding met jezelf en met anderen tot nieuwe inzichten en stappen te komen. Zo wordt het geheel meer dan de som der delen.

Judith leeft samen met Inti, Cubaans kunstenaar, en hun kinderen Lauren en Liam - een onuitputtelijke bron van frisse perspectieven. Als facilitator, coach en adviseur is haar aanpak onder andere geïnspireerd door Transformational Presence, Deep Democracy, Theory U en Design Thinking.

Judith ging na haar studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam aan de slag als adviseur bij een consultancybureau gespecialiseerd in groeistrategie en innovatie voor internationale marktleiders. Na 5 jaar stapte ze over naar één van haar klanten: Bugaboo. Daar zette ze het product marketing team op en was betrokken bij de ontwikkeling, positionering en internationale introductie van nieuwe mobiliteitsproducten. Na 10 jaar dienstverband is ze als freelancer gaan werken. Zij richt zich vooral op projecten waarbij commerciële en maatschappelijke impact hand in hand gaan. Met Het Eerste Huis heeft Judith samengewerkt aan verschillende opdrachten. Een van de hoogtepunten was de co-creatie sessie bij middelbare school Het Stormink.

Judith Frankenhuis - Het Eerste Huis
Judith Frankenhuis

Consultant en Trainer

T. (085) 301 87 41

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.