Richard Kwakernaak

Kernbewustzijn. Dat is de grootste passie van Richard (1971). Het is een bewustzijn van jezelf in relatie tot je omgeving, in het hier en nu. In alles wat Richard doet, gaat hij voor fundamenteel samenwerken, niet alleen met anderen, maar ook met onze natuur.

Richard’s professionele achtergrond is gestart bij de krijgsmacht, waar hij na de wetenschappelijke beroepsopleiding tot marineofficier, zeer diverse functies heeft vervuld. Steeds meer in relatie tot opleiding en training en daar is hij zich dan ook verder in gaan verdiepen en verbreden. Waar klanten Richard vooral voor moeten hebben zijn vraagstukken op het gebied van leiderschap en samenwerking. Leiderschap ziet hij daarbij vooral als het initiëren van samenwerking. Vanuit dit perspectief is leiderschap geen eigenschap van een enkele persoon, maar een aspect van een proces dat tussen mensen plaatsvindt.

Wat hem raakt bij Het Eerste Huis? De oprechte aandacht voor intentie en de daadwerkelijke transformatie die plaatsvindt in de programma’s en projecten van Het Eerste Huis.

Mijn trainingen

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 417 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.