Yannick Lierman

Authenticiteit, diepgang, bewustwording, verbinding. Vier woorden die Yannick nauw aan het hart liggen. Ze woont/werkt in België en Nederland. Ze houdt van Italië.

In alles wat ze doet (coaching van individuen, teams, organisaties) nodigt Yannick je uit om de diepere lagen in jezelf te onderzoeken: wie ben je écht ? Waar gaat dit écht over ? Ze stelt de vragen die er toe doen, ze durft de moeilijke gesprekken aan te gaan, ze heeft de moed om de vinger op de wonde te leggen. Ze begeleidt je in het ontdekken van je patronen, in bewustzijn brengen rond wat er onder de oppervlakte speelt. Dit levert meer energie en ruimte op vanwaaruit nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.

Yannick (1966) is opgeleid als Gestalttherapeut, coach, trainer, groepsfacilitator, bemiddelaar en opsteller. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de begeleiding van individuen, teams en organisaties in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, emotionele intelligentie, meer gelijkwaardige vormen van samenwerking waarin iedereen tot zijn recht komt.

Wat haar raakt bij HEH?
Het verlangen om een zinvolle bijdrage te leveren aan de organisaties van toekomst waarin hoofd, hart en buik hand in hand gaan.

Mijn trainingen

Udens College
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 415 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.