Theory U training

Theory U is een diepgaande veranderaanpak. Het Eerste Huis is de specialist in Nederland op het gebied van Theory U. We passen de aanpak toe bij klanten maar we verzorgen ook al jaren populaire en succesvolle Theory U traingen. 

Theory U training volgen?

We hebben twee vaste Theory U trainingen in ons aanbod voor mensen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van vernieuwing, coaching, ontwikkeling. Deelnemers aan deze trainingen zijn vooral managers, leidinggevenden, adviseurs, coaches, trainers en consultants.

Organisatieontwikkeling met Theory U (3-daagse training)

Theory U is een veranderaanpak waarmee je, als je het goed aanpakt, heel de organisatie meekrijgt bij vernieuwing. Dat is het uitgangspunt van de training Organisatieontwikkeling met Theory U.  Tijdens de training leer je de organisatie verder brengen op een betrokken en effectieve manier.

Er zijn veel (verborgen) oplossingen beschikbaar voor complexe problemen. Om die te vinden is een diepgaande aanpak nodig. Het U-proces is daar een zeer geschikte aanpak voor. Werken met Theory U is een eigentijdse manier die helemaal aansluit bij de perspectieven en motivaties van mensen die nu in organisaties werken.

>> Lees meer over de training Organisatieontwikkeling met Theory U

Coachen met Theory U (2-daagse training)

Het Eerste Huis heeft een coachaanpak ontwikkeld die perfect aansluit op Theory U proces. In deze praktische en ervaringsgerichte 2-daagse training Coachen met Theory U leer je werken met deze coachaanpak. Je krijgt tools aangereikt, je oefent met het coachen en je ervaart het model zelf door met een eigen vraagstuk aan de slag te gaan. Op die manier ga je naar huis met een mix van theorie en tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

>> Lees meer over de training Coachen met Theory U

Download ons gratis Theory U whitepaper

Ben je nog niet bekend met Theory U of is je kennis een beetje verwaterd? In het whitepaper Theory U delen we alles wat je wilt weten over deze veranderaanpak. Benut ‘m vooral. Daar hebben we het voor gemaakt.

whitepaper theory u

Theory U en Het Eerste Huis

Het Eerste Huis is de Theory U specialist van Nederland en ieder jaar begeleiden wij teams en organisaties met deze veranderaanpak. Daarnaast trainen we mensen in het toepassen van deze aanpak. Theory U is altijd al één van de veranderaanpakken geweest waar we bij Het Eerste Huis mee werken.

De grondlegger van Theory U, Otto Scharmer, hebben we meermaals uitgenodigd als spreker op onze events. In 2013 nodigden we hem voor het eerst uit voor ons event ‘Essence of Leadership’. Een jaar later gaf hij, tijdens ons event ‘Een dag met Otto Scharmer’, een introductie op zijn boek “Leiden vanuit de Toekomst” in een uitverkochte zaal met 400 geïnspireerde bezoekers. In 2015 haalden we hem digitaal naar Nederland en organiseerden we live-sessies rondom de U.Labs die hij gaf.

 

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.