Bedrijfscursussen

Organisaties bestaan niet, organisaties worden gemaakt. Iedere dag opnieuw. Omdat mensen er iets in doen. En dat is waar verandering begint, bij het fundament van de organisatie: de mensen. Het Eerste Huis creëert met vernieuwende bedrijfscursussen blijvende veranderingen in jouw organisatie. Bevlogen medewerkers, plezierige samenwerking, betekenisvol werk en heldere werkwijzen, dat brengt jouw organisatie werkelijk verder.

Bedrijfscursussen bij Het Eerste Huis

Onze bedrijfscursussen zijn gericht op het hele mens-zijn. Niet alleen jouw brein wordt aan het werk gezet, maar ook je lichaam, hart en ziel worden gevraagd om deel te nemen. We sturen op verdieping, commitment en inzicht. Daarmee bouwen we samen met jou aan duurzame verandering in jouw organisatie.

Maatwerk bedrijfscursussen

Al onze trainingen en workshops kunnen worden toegespitst op specifieke vraagstukken in jouw organisatie of team. Je krijgt de kennis en expertise van de standaard training, aangevuld met cases en praktijksituaties uit je eigen organisatie. Zo heb je een bedrijfscursus die passend is voor jouw organisatie. Doordat het gehele team hetzelfde leerprogramma doorloopt is de organisatie tijdens de training al in verandering. De bedrijfscursussen kunnen ook volledig online gedaan worden.

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis
Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Het Eerste Huis creëert met vernieuwende bedrijfscursussen blijvende veranderingen in jouw organisatie.

    • Blijvende verandering
    • Maatwerk bedrijfscursussen
    • Specialistische kennis

Onze specialisaties

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Dat zie je terug in onze bedrijfscursussen. We zijn gespecialiseerd in het implementeren van Zelforganisatie, Theory U, Appreciative Inquiry en Transformational Presence.

Appreciative Inquiry

Deze aanpak is gericht op positieve team- en organisatieontwikkeling door uit te gaan van wat wel werkt. Dit veranderproces werkt naar de gewenste toekomst toe, in plaats van weg van het probleem. Het is een potentieel gerichte aanpak in plaats van een probleemgerichte aanpak (lees verder...)

Theory U

Theory U is een moderne aanpak voor organisatieverandering. Wanneer in een vraagstuk het exacte probleem, de oorzaak en de oplossingsrichting niet helder zijn, is een veranderaanpak ‘langs de U’ zeer op zijn plaats. Wanneer is dit een geschikte aanpak voor jouw organisatie? (lees verder...)

Transformational Presence

Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen. (lees verder...)

Zelforganisatie

In een zelforganiserende organisatie is autoriteit in hoge mate decentraal verdeeld. Dit houdt in dat een volledig zelforganiserend team zelf invulling geeft aan hoe (verdeling van taken, werkafspraken) er wordt gewerkt en wat (welke taken worden opgepakt, welke teamdoelstellingen er worden nagestreefd) zij willen bereiken.(lees verder...)

Bedrijfscursussen van Het Eerste Huis

Ben je geïnspireerd om de expertises van Het Eerste Huis in te zetten in jouw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Earnie Oudejans

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 458 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.