Management advies

Bij Het Eerste Huis staan volwassen arbeidsrelaties, autonomie in rollen en bevlogen mensen centraal. We begeleiden jouw organisatie met toekomstgericht management advies waarin je ontdekt wie je bent en hoe je dat kunt inzetten in jouw werk én leven.

In ons management advies maken wij gebruik van methoden die een basis hebben in wetenschappelijk werk organisatieontwikkeling, groepsdynamica en psychologische vorming.

Onze management advies expertises

Als managementteam streef je naar het benutten van het volledig potentieel. De teamleden ondersteunen elkaar en vullen elkaars competenties aan. Bij Het Eerste Huis zorgen wij ervoor dat jouw managementteam met concreet, maar met ook persoonlijk management advies, weer één geheel vormt.

Met onze expertises op het gebied van Zelforganisatie, Theory U, Appreciative Inquiry én Transformational Presence ben je verzekerd van deskundig management advies. Advies waar je niet alleen zakelijk iets aan hebt, maar ook op persoonlijk vlak.

Wil je niet alleen het managementteam, maar ook de medewerkers meer betrekken bij de organisatiedoelen en hen daarnaast motiveren het beste van zichzelf te geven? Dan kan Het Eerste Huis jouw organisatie ook voorzien van organisatieadvies.

Jos Rovers
Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (085) 301 87 41

Kies voor onderscheidend management advies van Het Eerste Huis

  • Ontwikkel een moderne strategie gericht op de toekomst
  • Werk samen vanuit bezieling
  • Werk vanuit het volledig potentieel van het management

Deze vraagstukken hebben wij al aangepakt

Het Eerste Huis adviseert, ondersteunt en begeleidt jouw managementteam op weg naar de toekomst. We onderscheiden ons in duurzame transformaties. Klanten hebben ons voor o.a. de volgende vraagstukken ingeschakeld:

 • Het inrichten en implementeren van zelforganiserende teams in de organisatie;
 • Vernieuwing in de stijl van leiderschap;
 • Het verbeteren van de samenwerking in het managementteam;
 • Begeleiding van (persoonlijk) leiderschap in het management- en directieteam;
 • Sturen op leiden vanuit de toekomst.

Management coaching

Tijdens ons management coaching traject staat centraal hoe je, op een manier die jou past, plannen verwezenlijkt binnen de dynamiek van de organisatie maar ook daarbuiten. Uiteraard is er aandacht voor bedrijfsvoering. Voor de wijze waarop je jouw organisatie naar de toekomst brengt en wendbaar maakt. Hoe kun je vernieuwing initiëren en in samenspel met diverse stakeholders je invloed uitoefenen? Hoe genereer je meer impact? Daarnaast is er ook aandacht voor persoonlijke issues.

Management consultancy

Hoe verhoog je de effectiviteit van jouw bedrijfsstrategie, hoe verbeter je de interne bedrijfsvoering of operationele processen? In ons management consultancy staat centraal hoe je het potentieel van jou en jouw bedrijf verbetert. Je krijgt gerichte adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Ook behoefte aan onderscheidend management advies?

Verwacht van ons geen standaard management advies met simpele opdrachten. Bij Het Eerste Huis krijg je begeleiding van het hoogste niveau. Begeleiding waar je niet alleen op zakelijk gebied van profiteert, maar ook op persoonlijk gebied. Laten we de mogelijkheden eens bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 466 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.