Holacracy

Nederlandstalige versie van de management bestseller: Holacracy. De nieuwe manier van werken in een snel veranderende wereld. 

Snel kunnen inspelen op veranderingen – dat is wat veel organisaties graag willen. De harde realiteit is dat veel bedrijven daar te bureaucratisch voor zijn. Brian Robertson ontwikkelde een methode die een organisatie wendbaarder en slagvaardiger maakt: holacracy. Holacracy legt de verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid daar waar ze horen: op de werkvloer. 

Deze aanpak is uitermate actiegericht en problemen worden snel en transparant opgelost. Niet de hiërarchie, maar de rollen zijn leidend. Holacracy verbetert de flow en geeft werknemers een gevoel van empowerment en betrokkenheid. Innovatieve ideeën of oplossingen verzanden daardoor niet langer in kantoorpolitiek of bureaucratisch gesteggel. 

Brian Robertson vertelt in dit boek over organisaties die al succesvol met holacracy werken, zoals Zappos, en geeft een helder stappenplan om met deze revolutionaire manier van werken te beginnen.

'De boodschap van Brian en het holacracy-model hebben mijn wereld op zijn kop gezet.' – David Allen

Prijs: 
€ 22,93
Auteur: 
Brian Robertson
ISBN: 
9789047008354
Pagina's: 
208
Cover: 
Paperback