Training Leren manifesteren

€ 1.945,-
16 juni 2022
3 dagen
  • Ontdek wat zich voor jou wil ontvouwen en hoe je daarin kunt creëren
  • Ga van wens naar realisatie
  • Stem af op het grotere geheel van synchroniciteiten om je heen
Training Leren manifesteren

Op elk moment in jouw leven en werk manifesteer je. Het meeste wat je overkomt is een direct gevolg van jouw gedachten, keuzes en handelingen. Manifestatie is een enigszins voorspelbaar proces waarin de afstemming tussen je gedachten, je voelen, beslissingen en handelingen tot een voor jou gunstig resultaat leiden. Hoe bewuster je die afstemming doet, hoe sterker de manifestatie zal zijn.

In de training Leren Manifesteren krijg je:
- Een concreet beeld van wat jij wilt bereiken;
- Een stap voor stap aanpak hoe je omstandigheden en energieën kunt inrichten zodat manifestatie plaats kan vinden;
- Een versterking van je intuïtie om nieuwe perspectieven en opties te zien;
- Een aanpak om je innerlijke conflicten en weerstanden te doorbreken;
- Heldere inzichten waar hulp en ondersteuning voor je manifestatie te vinden zijn;
- Een sterk momentum voor je project, je wens, je verlangen, je volgende stap, kortom, datgene wat je wilt manifesteren.

In de training Leren Manifesteren maken we gebruik van de methode 'Manifestatie Wiel'. Een verbazend krachtige manier om goede en blijvende resultaten te bereiken. De aanpak is geïnspireerd op oude wijsheidstradities èn moderne inzichten. Het Manifestatie Wiel is goed te begrijpen en stemt je af op het grotere geheel van synchroniciteiten om je heen. De training is heel geschikt voor vragen over loopbaan, werk, relaties en je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Een reis langs het wiel bestaat uit acht stappen. In elke stap verken je andere aspecten van jezelf en je omgeving in relatie tot je manifestatie. Met elke stap krijg je meer helderheid en kom je dichter bij het realiseren van je project.

We combineren de acht stappen van het wiel met verschillende moderne oefeningen en benaderingen uit systemisch en intuïtief werk. Op deze manier combineren we sterke traditie met moderne aanpakken.

Na afloop van de training heb je helder zicht op je vraag, je project, je ‘volgende stap’ of wat het ook is wat je op het wiel hebt gelegd. Je bent ook al concreet begonnen met de realisatie ervan.

Het waarmaken van je visie begint met jezelf af te stemmen op je eigen wensen en op wat er voor je aan mogelijkheden voorbij komt. Door je visie en je acties in lijn te brengen met de energie en de gebeurtenissen in en om je heen, laat je synchroniciteit ontstaan.

Manifestatie ontstaat niet zo maar; het is geen toeval. De kunst van het manifesteren is dat je je bewust wordt van je intuïtieve vermogens in combinatie met je rationele denken. Je verruimt dus letterlijk je bewustzijn. Je roept je hele, volle mens-zijn aan en dat biedt nieuwe perspectieven. Otto Scharmer noemt dat in zijn Theory U: ‘to connect with your highest future possibility’. Op deze manier word je je ten diepste bewust van de onzichtbare onderdelen van je eigen leven en werken: verlangens, kansen, energieën, systemen en potentieel.

Je krijgt toegang tot een heel nieuwe wereld van informatie en inspiratie. Daarmee kom je ook op een punt dat het realiseren van je project (een project kan een vraag zijn, een wens, een verlangen, een stap die gezet wil worden, een besluit, een verandering of iets wat je graag wilt – of misschien wel ‘moet’- doen) slechts een voorwaarde is voor het laten ontstaan van iets veel groters. We noemen dat het potentieel.

In deze training maken we gebruik van de methode “Manifestatie Wiel’. Een verbazend krachtige manier om goede en blijvende resultaten te bereiken. De aanpak is geïnspireerd op oude wijsheidstradities èn moderne inzichten. Het Manifestatie Wiel is goed te begrijpen en stemt je af op het grotere geheel van synchroniciteiten om je heen. De training is heel geschikt voor vragen over loopbaan, werk, relaties en je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Manifestatiewiel

In een achttal stappen ga je van wens naar realisatie. Zo onderzoek je bijvoorbeeld of je wel de ‘juiste’ ambitie hebt; is het wat je écht wilt? Je werkt aan het oplossen van belemmeringen rondom de realisatie, je verzamelt moed en energie om het vol te houden tot het eind. Je stelt je actiepunten vast en je verkent hoe het is wanneer je je wens echt helemaal gecreëerd hebt.

Investering

Cursusprijs Open Training€ 1.945,-
Locatiekosten Open Training€ 225,-
Aanvullend Arrangement € 225,-
Totaal € 1.945,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Betaling

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur op het door jou opgegeven mailadres.

Programma

  • 1 (09:00 - 17:30 uur)
  • 2 (09:00 - 17:30 uur)
  • 3 (09:00 - 16:00 uur)

Praktische informatie

Datum

Donderdag 16 juni t/m zaterdag 18 juni 2022
Maandag 19 december t/m vrijdag 21 december 2022

Locatie

Nader te bepalen

Programma


Dag 1: Ontvangst 9:00 uur. Start van de training 9:30 uur en einde 17:30 uur.
Dag 2: Start 9:00 uur en einde 17:30 uur.
Dag 3: Start 9:00 uur en einde 16:00 uur.

Maatregelen in tijden van corona

In alle trainingen en events van Het Eerste Huis worden de richtlijnen vanuit het RIVM gewaarborgd. De maximale groepsgrootte wordt altijd gebaseerd op een afstandsgarantie van 1,5 meter. Ook de training locatie neemt maatregelen zodat je je geen zorgen over jouw eigen veiligheid hoeft te maken.

8-uurs arrangement

De kosten voor het arrangement zijn € 225,- (Inclusief: 3x lunch en verse koffie, thee, water, versnaperingen in de zaal)

Overnachten

Aanvullend arrangement: € 225,- (Inclusief: 2x overnachting, 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 2x diner)
Overnachten is niet verplicht maar wel aan te raden. Een overnachting helpt je om het maximale uit deze training van Het Eerste Huis te halen. Je kunt in alle rust de leerstof tot je nemen en alle ruimte nemen om je persoonlijke groei te stimuleren. Daarnaast wordt het als erg fijn en gezellig ervaren om met de andere deelnemers na te praten over de dag.

Groepsinschrijving

Wil je met 3 of meer personen deelnemen aan deze training? Dat kan, neem contact met ons op en informeer naar de groepskorting.

Trainer

Jos Rovers (1966) is een ervaren trainer in Theory U. Jos zijn aanpak is eenvoudig en to the point. Hij werkt diepgaand en houdt het tegelijkertijd licht. Zijn ervaring als manager in diverse organisaties zet hij in in zijn werk. Daarnaast doceert hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam Leiderschap en Verandering in de postdoctorale opleiding ‘Verandermanagement’ en werkt hij als leiderschaps- en transformatiecoach.
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 386 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.