Workshops

Een paar uur uit de dagelijkse routine. Iets anders ervaren en nieuwe inzichten opdoen. Aan de slag met praktische tools die je direct in je werk en leven toepast. Dat is wat je kunt verwachten van workshops bij Het Eerste Huis. 

Het Open Huis
De manier om laagdrempelig kennis te maken met onze diverse innovatieve aanpakken. 

Social Presencing Theatre-lab
Social Presencing Theater is een werkvorm voor Sociale Innovatie ontwikkeld door Otto Scharmer en Arawana Hayashi. Het is gebaseerd op de door het lichaam ervaren intuïtieve kennis van zichzelf en anderen. In het SPT-lab neemt Judy de Graaff je op kundige wijze mee in een aantal SPT werkvormen.

Workshop: Reinventing Organizations
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations (lees verder...)
 
Workshop Theory U
Deze workshop is een introductie in Theory U en leert je werken met tools voor fundamentele verandering en innovatie op individueel-, groeps-, en organisatieniveau. Na afloop ken je de stappen van het U-proces, weet je wat ervoor nodig is om diepgaande verandering in gang te zetten en heb je concrete oefeningen geleerd die je zelf in kunt zetten in de praktijk.