People don't resist change. They resist being changed.

Peter M. Senge

Workshops

Een paar uur uit de dagelijkse routine. Iets anders ervaren en nieuwe inzichten opdoen. Aan de slag met praktische tools die je direct in je werk en leven toepast. Dat is wat je kunt verwachten van workshops bij Het Eerste Huis. 

Workshop: Art of Hosting 
Tijdens deze workshop ontdek je de kracht van hosting in groepsprocessen en maak je kennis met diverse krachtige interventies (lees verder...) 

Workshop: Embodied Learning 
Tijdens deze praktijkgerichte workshop ga je aan de slag met een vraagstuk of werksituatie. Maak actief kennis met je fysieke wijsheid (lees verder...) 

Workshop: Appreciative Inquiry
Maak kennis met de methode en visie van Appreciative Inquiry. Ga aan de slag met het proces en ervaar de meerwaarde ervan voor vernieuwing in organisaties (lees verder...)

Workshop: Theory U
Maak kennis met de theorie van deze veranderaanpak. Doorloop een mini-U-proces, ervaar hoe het werkt en krijg inzicht in praktijktoepassingen (lees verder...)

Workshop: Reinventing Organizations
Tijdens deze workshop ervaar je de doorbraken zelfsturing, heelheid en evolutief doel. De workshop is gebaseerd op het inspirerende werk van Frederic Laloux, Reinventing Organizations (lees verder...)


Speciale Package Deal: 3 workshops voor de prijs van 2

Ben je gemotiveerd en wil je meerdere workshops volgen? Dat moedigen we natuurlijk alleen maar aan! We bieden je daarom 3 workshops voor de prijs van 2 aan. (Lees verder...)