Online workshop Leiden op Afstand

€ 99,-
nog geen datum bekend
2 uur (15:00 - 17:00 uur)
9.0 gemiddeld
  • Versterk jouw online leiderschap
  • Ga actief aan de slag met jouw eigen praktijkgerichte cases
  • Handvatten voor een effectieve manier van op afstand samenwerken
Online workshop Leiden op Afstand

Er wordt van jou als leider een actieve bijdrage verwacht om het team effectief en efficiënt te laten werken. Als leider heb je oog voor de onderlinge verbinding in het team. Hoe versterk je deze?

In deze interactieve workshop ga je actief aan de slag met jouw ingebrachte vraagstukken. Je leert de verbinding in het team stimuleren door de 'offline wereld' naar de 'online wereld' te brengen. Dit doe je aan de hand van verschillende technieken.

Het afgelopen jaar is een roerig jaar geweest waarin er veel flexibiliteit van jou en jouw team zijn gevraagd. De onzekerheid is nog groot en dat heeft impact op het 'zijn' van je medewerkers. Ze werken door maar ervaren het werken anders. Teamontwikkeling is van groot belang om de kracht te behouden. Want ookal werken jouw teamleden vanuit huis, het is nog steeds een team. Aan jou de taak om elkaar daaraan te herinneren en elkaar onderling te blijven verbinden..

In deze 2 uur durende workshop behandelt Jos Rovers, trainer en consultant, samenwerken in de huidige omstandigheden, en de moeilijkheid die daarbij komen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer.

Leiden op Afstand is er voor leiders die het belang van verbinding in een team inzien.

Investering

Workshopprijs€ 99,-

Alle bedragen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Betaling

Na inschrijving ontvang je van ons een factuur op het door jou opgegeven mailadres.

Programma

  • In deze interactieve workshop krijg je inzicht in jouw handelen binnen het team. Je leert de verbinding en effectiviteit van het team te versterken.

Praktische informatie

DataLocatie


Je kunt enkel aan de workshop deelnemen via Zoom. Twee dagen voor aanvang van de workshop ontvang je van ons de link naar de online workshop.

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.