Organisatieontwikkeling met Theory U

Theory U interventies maken heel veel mogelijk. Deze film laat dat op indrukwekkende wijze zien. Het Eerste Huis heeft een bijzondere Theory U interventie gedaan op Het Stormink, een middelbare school in Deventer. Er hebben grootse veranderingen plaatsgevonden op deze school. Met de ontwikkelingsgerichte aanpak van Theory U is er ruimte ontstaan voor creativiteit, betrokkenheid en het implementeren van nieuwe patronen. Problemen waar ze voorheen maar geen oplossing voor konden vinden, zijn nu op relatief eenvoudige wijze opgelost door de dialoog met elkaar aan te gaan. Door écht te luisteren en te ontdekken wat er wil ontstaan.

Na twee intensieve trainingsdagen met het management van de school, organiseerden we een dag midden in de school. Met leerlingen, docenten, onderwijsondersteunend personeel en ouders. Doel: samen ideeën verzamelen om erachter te komen hoe Het Stormink de beste school van Nederland gaat worden.

Bekijk de film en ontdek de kracht van Theory U!

Zelf leren hoe je verandering opzet binnen organisaties met Theory U? Lees meer en schrijf je in voor de 3-daagse training Organisatieontwikkeling met Theory U.

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis
Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.