Eerste training ‘Leren Manifesteren’: Wat waren de reacties?

4 december 2018

Eerste workshop 'Leren Manifesteren': Wat waren de reacties?

Deze maand was de lancering van de nieuwe training ‘Leren Manifesteren‘. Het doel van de training is om mensen te leren hoe je ideeën omzet in resultaat. Hebben de deelnemers geleerd waar ze voor kwamen? Lees hieronder hun bevindingen.

Een prachtige reis

Door Janneke van Griensven, deelnemer ‘Leren Manifesteren’:

Leren Manifesteren heb ik ervaren als een prachtige reis, met de nodige weerstand. Maar ook: doorbraken en nieuwe inzichten. In een aangename setting, en met Jos Rovers als een warme, uitnodigende en reflecterende facilitator. Een training die voor mij in elk geval tot inzicht heeft gebracht dat het potentieel dat mogelijk wordt dóór je project, je droom, je wens, ambitie etc. zó belangrijk is.

Een training met een fijne wisselwerking tussen vertragen, verstillen, mediteren en doen, (inter)actie en letterlijk manifesteren. Met daarbij ook nog eens een heerlijk onderkomen in de Betuwe, met een fijne gastheer & gastvrouw die ontzettend lekker kunnen koken!

Erg blij met het behaalde resultaat

Door Conrad Winkelmolen, deelnemer ‘Leren Manifesteren’:

Hoewel ik zonder echte concrete doelstellingen naar de training ben gegaan, ben ik erg blij met het behaalde resultaat.

Door de inhoud en opbouw van de training word je meegenomen in een proces wat maakt dat je meer bij je eigen gevoelswereld kan aansluiten. Mede door het vertragen van het ‘brein’ en de daarbij behorende inspirerende en rustige omgeving, kun je met meer informatie werken dan alleen de verstandelijke. Wat het mij gebracht heeft, is dat een aanvankelijk redelijk onbewust verlangen of vraagstuk, tijdens de training steeds helderder werd.

Door de verschillende stappen in het manifestatie-proces ontstaat steeds meer zicht op de uitkomst. Uiteindelijk ervaar je en voel je steeds meer of de uitkomst die zich manifesteert daadwerkelijk een uitkomst is die bij jou hoort. Door verbinding te maken met een potentieel in de toekomst, ontvouwt zich een pad er naar toe. Het resultaat was dat mijn onrust verdween en ik de training met meer energie en innerlijke rust heb verlaten dan toen ik arriveerde.

Kortom een zekere aanrader als je op een plezierige, ontspannende en eenvoudige manier weer verbinding wil maken met jouw (levens)doelen.

Over de training Leren Manifesteren:

Wil je zelf iets realiseren waar je al lang mee rondloopt? Of heb je een heldere visie, maar weet je niet hoe je het kunt realiseren? Tijdens de training ‘Leren Manifesteren’ kun jij leren je ideeën om te zetten in resultaat en dromen in werkelijkheid. Te midden van een inspirerende, natuurrijke omgeving biedt het Eerste Huis je een heldere en praktische methode om je verlangens, gedachten en ideeën in lijn te brengen met je handelingen.

Door onze ruime ervaring met systeemaanpakken, maken we van deze workshop een effectieve en plezierige driedaagse. We gebruiken deze aanpak al meer dan 10 jaar in ons eigen werk en leven en deelden onze ervaring al vele malen in workshops en bijeenkomsten.

Deze training brengt je:

  • Een concreet beeld van wat jij wilt bereiken;
  • Een stap voor stap aanpak hoe je omstandigheden en energieën kunt inrichten zodat manifestatie plaats kan vinden;
  • Een versterking van je intuïtie om nieuwe perspectieven en opties te zien;
  • Een aanpak om je innerlijke conflicten en weerstanden te doorbreken;
  • Heldere inzichten waar hulp en ondersteuning voor je manifestatie te vinden zijn;
  • Een sterk momentum voor je project, je wens, je verlangen, je volgende stap, kortom, datgene wat je wilt manifesteren.

Wanneer je na drie dagen vertrekt ben je al concreet bezig met de manifestatie van je project. Heb je interesse in Leren Manifesteren? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant


Pagina delen
Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.