Let’s reinvent organizations 2015

27 november 2015

Het Eerste Huis brengt mensen en organisaties in contact met hun volledige potentieel. Dit doen wij met een uitgebreid aanbod van training, coaching, organisatieadvies en events gericht op moderne vormen van organiseren, leiden en mens-zijn. Jaarlijks organiseren wij een groot evenement om mensen te inspireren met nieuwe vormen van werken en organiseren. Dit jaar organiseerden we ‘Let’s Reinvent Organizations’. Op deze pagina kun je volop nagenieten van deze innovatiedag.

Wat een bijzondere dag was het! Méér dan 700 vernieuwers kwamen 26 november 2015 samen in Central Studios te Utrecht voor onze innovatiedag ‘Let’s Reinvent Organizations’. Wat een energie, wat een inspiratie en wat een motivatie voor organisatieverandering.

Frederic Laloux (auteur Reinventing Organizations), Jos de Blok (directeur Buurtzorg Nederland), Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde), Brian Robertson (grondlegger Holacracy) en de consultants van Het Eerste Huis brachten de theorie en praktijk van anders organiseren samen deze dag.

Als je vanaf morgen speler en scheidsrechter tegelijk bent…

We vroegen bezoekers plaats te nemen in/bij de scheidsrechtersstoel en de volgende vraag te beantwoorden: “Als je vanaf morgen speler én scheidsrechter tegelijk bent, hoe zou het spel er dan uit zien?”

How About Reinventing Your Organization?

Wil je stappen zetten in je eigen organisatie? Het Eerste Huis kan je daarbij begeleiden. Wij vertegenwoordigen onder andere het werk van Frederic Laloux in Nederland en ondersteunen organisaties bij het implementeren van zelfsturing, heelheid en evolutief doel.

Bel ons via +31 (085) 301 87 41 of mail naar contact@heteerstehuis.nl.


Pagina delen
Earnie Oudejans

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 457 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.