Liefde voor leven en werk komen samen in Vibes

18 juni 2019

Nieuw mediaplatform in samenwerking met Het Eerste Huis en Reporters Online

Liefde voor leven en werk komen samen in Vibes

Toeval bestaat niet. Alles gebeurt met een reden. Daarom is er nu Vibes Magazine. Een nieuw magazine gebouwd op de pijlers van liefde voor leven en werk.

Het splinternieuwe, digitale businessmagazine – ontstaan uit het gezamenlijke brein van Jos Rovers (Het Eerste Huis) en Ruud Poels (Reporters Online) – wordt gemaakt vanuit de overtuiging dat organisaties en mensen veel beter kunnen presteren dan ze doen. Met de site inspireren de makers directeuren, managers en medewerkers om zaken te veranderen.

“Je komt bijna geen organisatie tegen die niet aan het veranderen is, maar lang niet al die trajecten brengen het gewenste effect”, zegt Ruud Poels, die als journalist voor Reporters Online schrijft over de nieuwe economie die ontstaat. “Ons magazine geeft lezers inspiratie om betere prestaties te ontwerpen.”

“Organisaties blijven maar sturen op processen, maar het zijn de mensen die het verschil maken”, vult Jos Rovers aan. Hij werkt dagelijks in de praktijk met organisaties die weer geïnspireerd willen raken. “Vibes wil weer leven en liefde in het werk brengen.”

Eyecatcher in het eerste nummer is de Amerikaanse schrijfster en managementconsultant Margareth Wheatley (74). Zij bestudeert haar hele werkende leven organisaties. Centraal staat bij haar hoe om te gaan met de uitdagingen van deze tijd.

Vibes Magazine verschijnt 4x per jaar online. De website is ontworpen in samenwerking met Reporters Online, waar de artikelen ook los te vinden zijn.


Pagina delen
Gemeente Almelo

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Ilke Tilders

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Cadanz Welzijn

Training Appreciative Inquiry

Anne-Els

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Y/aim

Training Appreciative Inquiry

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,1 uit 10 op basis van 450 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.