Zet jij Het Eerste Huis voort?

5 juni 2024

Het Eerste Huis wordt aangeboden ter overname. Oprichter en eigenaar Jos Rovers stapt uit. Ben jij de gedreven ondernemer die klaar is om onze succesvolle onderneming voort te zetten?

Ik ben Jos Rovers en richtte 15 jaar geleden Het Eerste Huis op. Nu is het tijd voor iets nieuws. Samen met een geweldig team bouwde ik het bedrijf op. Al snel hadden we een inspirerende reputatie en stonden we bekend als de voorloper op het gebied van modern organiseren en werken.

We hebben Theory U op de kaart gezet in Nederland en hadden Otto Scharmer meermaals te gast tijdens dynamische events. We hadden een samenwerking met bestseller auteur Frederic Laloux, vertaalden zijn boek Reinventing Organizations en brachten het uit. Als pioniers in zelforganisatie weten we er nog steeds alles van in de huidige organisatiecontext. Direct vanaf de start zijn we begonnen met het aanbieden van transformatieve trainingen die inmiddels door duizenden mensen zijn gevolgd en diepe indrukken achterlieten. Het Eerste Huis is allesbehalve een oppervlakkig bureau. We staan ergens voor en daar gaan we voor. Daar ben ik ongelooflijk trots op.

Ik stap er nu uit. Stap jij erin?

Met veel liefde en toewijding heb ik mij 15 jaar ingezet voor Het Eerste Huis. Nu is het tijd voor iets nieuws. Ik verleg mijn werkterrein van organisaties en teams naar brede maatschappelijke vraagstukken. Ik ga mede leiding geven aan een internationale organisatie die vanuit een nieuw bewustzijn duurzame oplossingen gaat neerzetten voor vraagstukken in de internationale samenleving. Mijn werk in Nederland en België verlegt zich naar Europa en daarbuiten. De voorbereidingen zijn gedaan, ik kan niet wachten er helemaal voor te gaan. Later vertel ik je meer.

Kortom: Ik stop, maar Het Eerste Huis wil nog graag verder.

Ben jij de ondernemer die het voortzet?

In deze bedrijfspresentatie lees je meer over ons. Klopt jouw ondernemershart om dit goedlopende, gevestigde bedrijf voort te zetten en het verschil te maken voor mens & organisatie?

Bel: 085-3018741
Mail: jos.rovers@heteerstehuis.nl

FAQ: continuïteit trainingen

Dat dit nieuws vragen bij je oproept over de continuïteit van onze trainingen en de rol van Jos daarin, begrijpen we. Hieronder het antwoord op vragen die mogelijk bij je leven.

Gaan de trainingen door?

We kunnen nog geen uitsluitsel geven binnen welke termijn Het Eerste Huis zal worden overgenomen. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat de trainingen die staan ingepland voor het najaar, gewoon op de planning blijven staan. Wanneer de training het minimale aantal deelnemers heeft bereikt, ontvang je van ons dan ook een bevestiging dat de training definitief start. Ook de locatieafspraken staan vast en zullen niet wijzigen. Dus de trainingen worden gewoon verzorgd zoals op de site vermeld staat, op de prachtige hoogwaardige landgoed hotels.

Blijft de hoogewaardige kwaliteit hetzelfde?

Mocht in de tussentijd Het Eerste Huis worden overgenomen, dan zal dit niets afdoen aan de kwaliteit van de trainingen. Het Eerste Huis zal met de grootste zorg overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. De zorgvuldige ontwikkelde programma’s en ervaring, die wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd, zullen wij zorgvuldig overdragen. De trainingsprogramma’s zijn uitgebreid gedocumenteerd en er is een gedetailleerd script. Hierdoor kunnen we de continuïteit en kwaliteit van de trainingen waarborgen, ook na een overname.

Wie verzorgt de trainingen?

Jos Rovers zal zijn rol als trainer niet langer vervullen na overname. De andere gekwalificeerde, senior trainers die zijn aangesloten bij Het Eerste Huis blijven wél de programma’s uitvoeren. Zij kennen de programma’s door en door, hebben deze reeds 15 jaar voor ons uitgevoerd en zij hanteren dezelfde hoge standaarden als Jos. Je kunt erop vertrouwen dat, ongeacht wie het bedrijf overneemt, de trainingen zullen worden voortgezet onder dezelfde condities en met dezelfde hoge kwaliteit die je van Het Eerste Huis gewend bent.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en eventuele twijfels te hebben weggenomen. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 


Pagina delen
Jos Rovers
Jos Rovers

Eigenaar, Consultant, Trainer

T. (085) 301 87 41

Marcel Hol / Provincie Noord-Brabant

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Annette van der Kaaij

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

GelukVerdubbelaar

Potential Pathway

Earnie Oudejans

Training Transformationeel Leiderschap en Systemisch Coachen

Bely Voskamp

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Zilveren Kruis

Training Organisatieontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3 uit 10 op basis van 465 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.