Persoonlijk leiderschap

Organisaties begeleiden naar de toekomst door de mensen die haar vormen ten volle te laten leven en werken, dat is de visie van Het Eerste Huis. Die visie gaat verder dan het begeleiden van organisaties. Wij begeleiden mensen in hun persoonlijk leiderschap. Dat doen we door onze open trainingen maar ook in onze incompany trainingstrajecten. De mens staat altijd centraal in onze aanpak.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap gaat over het aansturen van jezelf en het realiseren van jouw doelen door jouw volledig potentieel te benutten. Je ontwikkelt jouw leiderschap door jouw drive, sterke en zwakke punten te ontdekken. Door deze ontdekking en de bewuste keuzes die je vervolgens maakt, geef je richting aan jouw carrière en leven.

Persoonlijk leiderschap training

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen is voor iedereen anders. Er is dan ook geen vast stappenplan waarmee jij snel geholpen bent. Weet dat er geen verkeerde keuze is in jouw ontdekkingstocht. Of je aan de slag gaat met een van onze coaches, een adviestraject start voor jouw organisatie of liever begint met de training Leren Manifesteren, de reis naar jouw persoonlijk leiderschap ben je al begonnen.

Bekijk ons volledig trainingaanbod

Edith Kruijswijk - Het Eerste Huis
Edith Kruijswijk

Bureau lead, Klantenadviseur en Coach

T. (085) 301 87 41

Persoonlijk leiderschap: Realiseer jouw doelen door jouw volledig potentieel te benutten.

    • Ontwikkel jezelf tot een onafhankelijk persoon
    • Beheers de relatie met jezelf én met anderen
    • Blijf leren en inspireren

Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap met de work-inspired gids

De work-inspired gids staat vol oefeningen en tips waardoor jij werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de opdrachten geef jij richting aan jouw carrière en leven. Persoonlijk leiderschap is een continu proces van vooruit kijken en reflecteren. Met de work-inspired gids ervaar je wat leiderschap voor jou betekent.

Download de work-inspired gids

Inspireer jezelf en anderen

Blijf bewust stilstaan bij jouw persoonlijk leiderschap. Iedere dag opnieuw. Schrijf het op en lees het terug. Ontdek wat bij jou past zodat je een blijvende transformatie doormaakt. Werk geïnspireerd en je zult op jouw beurt ook anderen inspireren.

Jouw reis naar persoonlijk leiderschap begint hier

Een diep verlangen, een innerlijke drive, dat is wat je nodig hebt om de leiding te nemen in jouw eigen leven. Dit kan pas wanneer je duidelijk inzicht hebt in wie jij bent. Wil je de mogelijkheden onderzoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

Udens College
Allard van der Teems / New Nexus
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 409 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.