Over Het Eerste Huis

Het Eerste Huis is net even anders

Fijn dat je de tijd neemt om te lezen wie we zijn, wat we doen en waarom we doen wat we doen. Het Eerste Huis staat voor:

  • Daadwerkelijk transformerend!

De verandering/vernieuwing is blijvend. Gedrag aanpassen kunnen we allemaal, alleen houden we dat niet voor lange tijd vol. Alles wat Het Eerste Huis doet, sluit aan op de essentie van mensen, teams en organisaties. Daar gaan we naar op zoek, samen. Dat is waar de doorbraken ontstaan. Intenties vanuit essentie zijn krachtiger dan ieder ander voornemen dat niet verbonden is met je kern.

  • Bijzonder verrassend.

De inzichten die je bij ons opdoet zijn vaak volkomen nieuw. Je bedenkt ze niet vooraf. Daar gaat het ons ook om: we dagen je uit om verder te komen door alles wat je hebt en wie je bent in te zetten. Je gaat vooruit, werkt vanuit een toekomstig perspectief en benut diverse bronnen van kennis.

  • En, misschien wel het allerbelangrijkste, het werkt!

We zien het letterlijk gebeuren, dat onze klanten en deelnemers(externe link) tijdens onze training, persoonlijke begeleiding of organisatieadvies inzicht krijgen in hun verandervraagstuk. Wat wij doen heeft impact, juist door de diepgang. 

 

Bezieling in organisaties brengen, dat is wat wij doen

Gelukkigere medewerkers, betere en leukere samenwerking, positieve energie. Dat is waar wij het voor doen. Onze ambitie is bezieling en verbinding terugbrengen in organisaties. De basis daarvoor is dat mensen bereid zijn vanuit een dieper niveau naar zichzelf kijken. Dat bieden wij door mensen en organisaties in contact te brengen met hun volledige potentieel. Het Eerste Huis begeleidt en traint mensen in nieuwe manieren van zien en zijn. Die creëren namelijk verbondenheid en ook de passie en de intentie om het wezenlijk anders te doen en te blijven doen.

Organisatieadvies

Het Eerste Huis adviseert en ondersteunt organisaties bij ontwikkeling van leidinggevenden, teams en medewerkers. Wil je de strategie in je organisatie verder ontwikkelen, zelfsturing implementeren in teams, vanuit meer bezieling samenwerken? Onze consultants en trainers begeleiden jou en je organisatie graag.

Leiderschapsontwikkeling 

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige programma’s voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Trainingen 

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Trainingen bij Het Eerste Huis zijn een leerzame en plezierige experience. Je ondergaat de aanpakken, raakt echt betrokkenen dat resulteert in diepgaande inzichten. Deze inzichten bieden je een nieuwe manier van werken en leven. Bij Het Eerste Huis werken en trainen we volgens de methoden en technieken van o.a. Reinventing Organizations, Theory U, Transformational Presence,Appreciative Inquiry en Art of Hosting and Harvesting Meaningful Conversations.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten wat Het Eerste Huis voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

 

Wat anderen over ons zeggen

Mensen met wie wij werken waarderen onder meer de krachtige combinatie van kennis en het direct toepassen en ervaren in onze programma's. Lees meer:

 

Dit is hoe wij werken

Wij verdiepen ons vooraf uitgebreid in het vraagstuk van je organisatie; we verbinden ons aan jullie ambities. Doordat we samenwerken met een breed netwerk van consultants, trainers en coaches, zijn we in staat specialisten met de juiste ervaring en expertise in te zetten voor ieder verandervraagstuk.

Waarom is de juiste match en voorbereiding zo belangrijk? De aanpak van Het Eerste Huis heeft veel impact door de diepgang die we brengen. Voor duurzame verandering en vernieuwing zetten wij een sterke ervaringsgerichte aanpak in die voorbij gaat aan de dagelijkse structuur en bestaande kennissystemen. Dat vergt een sfeer van vertrouwen en openheid, met ruimte voor nieuwe vormen van leren en verrassende inzichten die resulteren in een nieuw perspectief op organiseren.

Moderne methoden

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Wij werken veel met:

Kantoor
Het Eerste Huis
Europalaan 500 (W.1.4) 
3526 KS Utrecht
T +31 (0)30 67 72 513

Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Laat het ons weten!
Vul je vraag, opmerking, compliment of feedback in op ons contactformulier. Je kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks bellen op +31 (0)30 67 72 513.