Nieuw! Teamontwikkeling met Theory U

29 november 2016

Teamontwikkeling met Theory U

Het Eerste Huis heeft een nieuwe training in het portfolio: Teamontwikkeling met Theory U. In dit driedaagse programma leer je teams begeleiden en ontwikkelen met de bekende Theory U aanpak.

Teamontwikkeling met Theory U

Een team bouwen lijkt eenvoudig, maar mensen zijn geen bouwmaterialen. Teams zijn voortdurend in beweging en ‘ontstaan’ uit hun dagelijks handelen. Dat proces kun je actief beïnvloeden en leiden, zodat (in Otto Scharmers woorden:) ‘the highest future possibility’ van een team werkelijkheid wordt. De Theory U aanpak is gericht op anders zien, anders zijn en daardoor anders doen. Je leert, op ervaringsgerichte wijze, hoe je teams kunt begeleiden in het U-proces.

Werk je met teams als coach, begeleider, adviseur of als onderdeel van een team en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van teams? Neem dan deel aan de nieuwe training Teamontwikkeling met Theory U. Theory U is een aanpak waarmee je mensen in contract brengt met nieuwe manieren van zien en zijn. Van daaruit ontstaan nieuwe inzichten en oplossingen voor vraagstukken. Je leert hoe je Theory U optimaal inzet binnen uiteenlopende groepsdynamieken en je ontdekt hoe je impact creëert met als resultaat diepgaande verandering en vernieuwing in teams. De training is specifiek gericht op (bege)leiders van teams en je eigen team-praktijk wordt volop meegenomen in de training.

Vraag de brochure aanPagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.