Organisation of the future 2019: Heart Times

13 maart 2019

Event: OOTF 2019

Organisation of the future 2019: Heart Times

A Call For Consious Leadership

Hoe kan je zelf verantwoordelijkheid nemen in je werk en leven, op een manier die je geen druk op de schouders legt, maar goede zin en levensvreugde geeft? Hoe kan jouw team of organisatie de dagelijkse druk ombuigen in een flow die passie en voldoening creëert? Meer dan ooit is er een ander verhaal nodig, dat antwoord geeft op deze vragen en dat elke mens en de hele wereld om hem heen zuurstof geeft.

Sta mee op en kies voor bewust leiderschap vanuit het hart, om deze soms harde tijden te transformeren in de hartelijke wereld die we onszelf toewensen. Het is tijd om een nieuwe werkelijkheid te scheppen waarin niemand nog verdwaalt in de race naar steeds meer, maar waarin ieder thuiskomt in een werk- en leefwereld waarin hij dag in dag uit een écht verschil kan maken.

Met ‘Heart Times’ doet Organisation Of The Future een appèl op iedere mens en organisatie om vanuit een bewust en hartelijker leiderschap de wereld in zichzelf en zichzelf in de wereld te ontdekken. Want op die manier kunnen we het samenwerken en -leven intenser, kleuriger, echter en mooier maken.

Hou 7 juni de hele dag vrij en scheep in op een boeiende reis met intense ervaringen, verrassende inspiratiemomenten en ruimte voor écht contact.

Voor wie?

  • Voor al wie veranderkracht heeft in zijn organisatie

  • Voor al wie kiest voor bewust leiderschap


Aanpak

De opbouw van een OOTF-dag bestaat uit volgende drie ingrediënten: Ondernemers en zoekende leiders zorgen voor inspiratie. Deelnemers duiken in eigen ervaring en wisselen inzichten uit. Facilitators coachen de groep en geven opgedoken inzichten betekenis. Voorproefje

Bekijk de video die we op het event van 2018 draaiden.


Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.