Transformational Presence voor Leiders en Coaches Alumni

5 april 2017

CoachCirkel
De CoachCirkel is een service die we aanbieden na afloop van de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches met als doel dat oud-deelnemers zich kunnen blijven ontwikkelen door onderling coach-sessies te doen. Op die manier blijven de vaardigheden voor transformationeel coachen in topvorm. Doordat je afwisselend coach en coachee bent, zijn de sessies zeer waardevol voor je coachvaardigheden en tegelijkertijd voor jezelf als mens. Een reactie na afloop van de vorige CoachCirkel laat dat treffend zien:

“Voor mijn werk als coach biedt de Coach Cirkel mij praktische oefening met en verdieping van tools. Met name tools die ik niet als vanzelfsprekend toepas. De Coach Cirkel biedt de gelegenheid om juist die tools gewoon eens uit te proberen. Daardoor durf ik ook meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Het is heel goed om in dezelfde periode met een andere partner de ervaring van cliënt op te doen en te werken met mijn eigen vragen en thema’s. De ervaring van zelf cliënt zijn is essentieel en ook verdiepend voor mijn coachwerk.” Drs Margreet van Persie | NOBCO|EMCC European Master Practitioner Coach

Vooruitkomdag
In onze programma's eindigt je leren niet op de laatste dag van de training; dan begint het pas. Dat geldt zeker voor ons programma Transformational Presence voor Leiders en Coaches. Ná de training bezie je je werk en leven opnieuw. Juist daarom houden we contact met oud-deelnemers en brengen we hen weer samen om het leren voort te zetten. We doen dat op 'vooruitkomdagen', onze manier van kijken naar de traditionele terugkomdagen.

Global Summit
Alan Seale en Het Eerste Huis hebben meer dan 350 managers en coaches getraind in de afgelopen 5 jaar. Tijdens de Global Summit komen graduates van de Transformational Presence voor Leiders en Coaches van uit de hele wereld samen.

Masterclass met Alan Seale
Jaarlijks nodigen wij Alan Seale uit voor een masterclass speciaal voor alumni van de training Transformational Presence voor Leiders en Coaches. Alle Nederlandstalige alumni ontvangen van ons een uitnodiging om deel te nemen.


Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.