Update coronavirus november 2021

18 november 2021

Afgelopen vrijdag 12 november heeft de overheid aangescherpte regels bekend gemaakt. Veel branches kunnen hun werk voortzetten en de onze hoort daar gelukkig ook bij.

Trainingen gaan door

Het volgen van een training, cursus of opleiding valt onder niet-essentiële dienstverlening. Wij mogen onze trainingen fysiek blijven uitvoeren, met een coronatoegangsbewijs, een vaste zitplaats en een maximum van 1250 personen per ruimte.

Toegangsbewijs

Onze trainingen vinden plaats in een zeer ruime zaal waar je 1,5 m afstand kunt houden. De locaties vragen je wel om een toegangsbewijs. Bij aankomst/inchecken zal aan jou worden gevraagd of je aan één van de onderstaande drie voorwaarden voldoet:
  • een recente negatieve testuitslag voor COVID-19,
  • een vaccinatiebewijs dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19,
  • een herstelbewijs, wanneer je kortgeleden hersteld bent van COVID-19.
Wij hadden het zèlf graag anders gezien vanuit onze visie dat elk mens altijd welkom is. Onze excuses wanneer dit voor jou leidt tot ongemak, we rekenen op je begrip.

Er voor elkaar zijn

We blijven webinars geven voor de mensen die daar nu extra behoefte aan hebben. De maatregelen zorgen ervoor dat sommige werkzaamheden en organisaties (deels) stilvallen. Wij hopen op creatieve wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het opvullen van lege plekken in de agenda's. Ook proberen we juist vanuit onze disciplines te analyseren wat er nu gebeurt en kijken we naar manieren om er ook positief mee om te kunnen gaan. Samen bedenken we oplossingen, letten we op elkaar en zijn we er voor elkaar. Heb je in de tussentijd vragen? Neem gerust contact met ons op via (085) 301 87 41 of contact@heteerstehuis.nl.

Pagina delen
Christel

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Wim Braaksma, NHLStenden Hogeschool

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Protion

Workshop Appreciative Inquiry

Channah

Training Impact Vergroten in Groepen

NN

Training Impact Vergroten in Groepen

Veerle

Training Transformational Presence voor Leiders en Coaches

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 385 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.