What’s now, next, new?

12 april 2018

What's now, next, new? Ik geef je graag een kijkje achter de (nieuwe) schermen van Het Eerste Huis. Er is namelijk veel beweging en er zijn een aantal belangrijke nieuwtjes.

What’s now?

Het Eerste Huis is verhuisd! Naar de Stadstuin in Utrecht. We zijn erg enthousiast! Een kantoor dat we delen met veel dynamische bedrijven op het gebied van ontwikkeling en innovatie, maatschappelijk, bedrijfskundig, persoonlijk; precies wat wij ook doen. Direct al in de eerste weken merken we dat de co-creatie en sfeer buitengewoon inspirerend is.

What’s next?

Je hebt het vast al voorbij zien komen: The Art of Hosting and harvesting meaningful conversations, meestal aangeduid met de kortere term 'Art of Hosting'. Relatief nieuw in ons trainingsaanbod en direct al enorm gewaardeerd door deelnemers. In de training leer je groepen mensen begeleiden in sessies waarin je innoveert, ontdekt en betekenisvolle doorbraken bereikt in organisaties. Omdat het ons vaak gevraagd wordt, zullen we Art of Hosting uitbreiden! Ook kan je op korte termijn deel gaan nemen aan speciale verdiepingstrainingen op het terrein van zelfsturing. We leggen de laatste hand aan de programma’s en we kunnen je nu al beloven: praktisch, vernieuwend en zeer inspirerend! En we gaan (zoals altijd) door met het creëren van nieuwe betekenisvolle trainingen, coaching en events op het terrein van persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en mindfulness, leiderschap, team- en organisatieontwikkeling.

What’s new?

Tot slot nog het laatste en misschien wel meest bijzondere nieuwtje: ik verwacht dat we op korte termijn Frederic Laloux, auteur van de managementbestseller Reinventing Organizations, opnieuw bij Het Eerste Huis te gast hebben. Je bent uiteraard van harte uitgenodigd om daar (weer) bij te zijn. Stay tuned en blijf ons volgen!!!

Pagina delen
Anita Sijm

Workshop Theory U

Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 378 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.