Het Open Huis

 

Het Eerste Huis is dé moderne veranderaar. Met onze programma's richten we ons op het mens zijn en innerlijke gezondheid. Wij staan voor gelukkigere medewerkers, betere en leukere samenwerking en positieve energie.

Wij stellen ons huis open voor alle veranderaars. Maak kennis met onze inspirerende workshops en trainingen. We geven je een inkijkje in onze aanpakken. Ervaar in één middag wat Het Eerste Huis zo bijzonder maakt. 

Programma

12.45 uur: Inloop
13.00 uur: Opening
13.15 uur: Workshop 1
14.45 uur: Pauze
15.15 uur: Workshop 2
16.45 uur: Afsluiting
17.00 uur: Borrel

Thema’s die aan bod komen tijdens Het Open Huis: 

Inschrijving

- Investering: ‎€ 99,00
- Locatie: Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist 

Met innovatieve aanpakken duurzame veranderingen creëren in mens en bedrijf: dat is Het Eerste Huis.

Als veranderbureau is het onze missie om organisaties naar de toekomst te begeleiden en de mensen die haar vormen ten volle te laten leven en werken. Onze unieke programma’s zijn gericht op het hele mens zijn. Zo wordt bij ons niet alleen je brein aan het werk gezet, maar vragen onze programma’s ook je lichaam, hart en ziel om deel te laten nemen. Met liefde en verdieping halen we het beste in mensen en groepen naar boven en samen zorgen we voor veranderingen die duurzaam zijn. Het Eerste Huis helpt je verder.
 
Waar wij voor staan
Gelukkigere medewerkers, betere en leukere samenwerking, positieve energie. Dat is waar wij het voor doen. Onze ambitie is bezieling en verbinding terugbrengen in organisaties. De basis daarvoor is dat mensen bereid zijn vanuit een dieper niveau naar zichzelf kijken. Dat bieden wij door mensen en organisaties in contact te brengen met hun volledige potentieel. Het Eerste Huis begeleidt en traint mensen in nieuwe manieren van zien en zijn. Die creëren namelijk verbondenheid en ook de passie en de intentie om het wezenlijk anders te doen en te blijven doen.
 
Onze aanpak
Wat de aanpak van Het Eerste Huis zo bijzonder maakt is de liefde en diepgang die we in onze programma’s stoppen. Onze programma’s zorgen voor veranderingen die duurzaam zijn door te ervaren wat je leert. Theorie wordt direct in de praktijk gebracht met échte vraagstukken en ieder deel van het mens zijn wordt hierbij aangesproken.
 
Een training van Het Eerste Huis leer je niet, die ervaar je.
 
Datum: 
donderdag 26 november 2020
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 99,00
BTW 21%€ 20,79
Totaal€ 119,79
Locatie: 
Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist
Datum: 
dinsdag 11 mei 2021
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 99,00
BTW 21%€ 20,79
Totaal€ 119,79
Locatie: 
Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten
Datum: 
dinsdag 16 november 2021
Prijs: 
Prijs (excl. btw)€ 99,00
BTW 21%€ 20,79
Totaal€ 119,79
Locatie: 
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

In dit programma

Organisatieontwikkeling:
Teamontwikkeling:
Persoonlijke groei:
Leiderschap:
Coaching:

Je vrienden en collega's vertellen? Deel het nu!