Judith Frankenhuis

Consultant

Familie en sport. Dat zijn de twee grote thema’s in het leven van Judith (1976). Ze leeft samen met Inti, Cubaans kunstenaar, en hun kinderen Lauren en Liam.

In haar werk nodigt Judith de intelligentie van hoofd en hart uit om het potentieel van mensen, teams en organisaties te benutten. Als facilitator en coach werkt zij met vernieuwende methodes zoals Transformational Presence, Theory U en Design Thinking.

Judith ging na haar studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam aan de slag als adviseur bij een consultancybureau gespecialiseerd in groeistrategie en innovatie voor internationale marktleiders. Na 5 jaar stapte ze over naar één van haar klanten: Bugaboo. Daar zette ze het product marketing team op en was betrokken bij de ontwikkeling, positionering en internationale introductie van nieuwe mobiliteitsproducten. Na 10 jaar dienstverband is ze als freelancer gaan werken. Zij richt zich vooral op projecten waarbij commerciële en maatschappelijke impact hand in hand gaan. Met Het Eerste Huis heeft Judith samengewerkt aan verschillende opdrachten. Een van de hoogtepunten was de co-creatie sessie bij middelbare school Het Stormink. Bekijk dit filmpje voor een korte impressie. 

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? Dat buitengewoon inspirerende mensen zich aangetrokken voelen tot Het Eerste Huis. Mensen die werken met een rijke mix van methoden om samen te leren van verleden, heden en toekomst.