Marloes van Oorspronk

Training coördinator

Reislustig en rust. Dat zijn de twee kernwoorden die Marloes (1979) omschrijven. Ze houdt van reizen, mooie huizen en locaties, de rust van het platteland, mensen ontmoeten en met elkaar te verbinden om meerwaarde te creëren.

Marloes is de spin-in-het-web bij Het Eerste Huis. Ze is een betrokken organisator, die er graag voor zorgt dat alles voor een training of event geregeld is. Als je met Het Eerste Huis belt krijg je bijna altijd Marloes aan de telefoon. Naast haar baan bij Het Eerste Huis verzorgt ze rustvakanties op het platteland in Portugal. Haar passie voor reizen blijkt ook uit haar studieloopbaan. Aan Wageningen Universiteit heeft ze Huishoud- en consumentenwetenschappen gestudeerd, met als specialisatie recreatie en toerisme. In Utrecht heeft ze de studie Latijns-Amerika studies gevolgd.

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? De transitie die Het Eerste Huis teweegbrengt bij mensen én in organisaties. De reis van hoofd naar hart is volgens Marloes nodig om de wereld mooier te maken. Het is voor haar een cadeau om te werken met mensen die bewust leven, open staan om te leren en door zelfkennis zichzelf en hun omgeving verbeteren.