Wendy van der Klein

Scherp en gevoelig. Een bijzondere combinatie die je terugvindt in Wendy (1978), moeder van Bram en vriendin van Koen. Zo houdt ze van hardlopen, meditatie én tango.

Wendy brengt inzicht, gevoeligheid en richting in organisaties, teams en mensen. Ze begeleidt leiderschap-en transformatietrajecten binnen organisaties vanuit de visie van zelforganisatie. Centraal in haar aanpak is dat je ontdekt wat het hogere doel van je organisatie is en welke bijdrage je zelf wilt zijn.

Met een master internationale bedrijfskunde, een post doctorale studie maatschappelijk verantwoord ondernemen en een studie Psychologie i.o. in haar rugzak is ze eerst als manager en later als consultant aan de slag gegaan met HR, verandermanagement, CSR, Inclusive Business, Leiderschap en Zelforganisatie vraagstukken. Daar heeft ze nu 20 jaar ervaring in, binnen zowel multinationals als non-profit organisaties.

Wat haar raakt bij Het Eerste Huis? De diepte van de vernieuwing doordat het de essentie raakt. Echt contact maken zonder maskers. Door bij te dragen aan Het Eerste Huis leeft ze haar persoonlijke purpose “transformeren van bewustzijn in organisaties om een hoger doel te realiseren”.

Wendy van der Klein - Het Eerste Huis

Wendy van der Klein

Coach, Consultant en Trainer

T. (030) 67 72 513

Mijn trainingen

Anita Sijm

Workshop Theory U

hrm workplace
De Langen Consultancy
Het Eerste Huis wordt gemiddeld beoordeeld met een 9 uit 10 op basis van 368 beoordelingen.
Kom met ons
in contact
Hoe kunnen wij jou helpen in je persoonlijke- of organisatieontwikkeling?
We geven je graag vrijblijvend advies.